Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Илић: Једва чекам да поново видим наше навијаче

Звездино дете које се у вољени клуб вратило на почетку летњег прелазног рока – Лука Илић је резимирао припремни период, који су црвено-бели одрадили на Златибору и у Русији, али и истакао да је узбуђен пред утакмицу против Јединства.

‍- Мислим да сам већ и раније поменуо да сам пресрећан што сам се вратио, осећам се феноменално и покушавам да уживам у сваком дану што је више могуће. Шест или седам година нисам био ту и могу слободно да кажем да сам једва чекао да поново обучем Звездин дрес – истакао је Илић.

Иако одређени број година није наступао за црвено-беле Илић истиче да је пратио клуб за који навија од малих ногу.

– Колико год сам могао пратио сам, пошто сам у том периоду имао и своје обавезе, тако да кад год сам био слободан, увек сам био испред телевизора и пратио утакмице. Такође, чуо сам се и са тадашњим играчима. Мислим да се доста тога променило и само се надам да ће бити још боље у будућности.

Црвено-бели су тријумфовали на турниру пријатељског карактера у Санкт Петербургу.

– Освојили смо турнир, што је наравно био и циљ. Сваку утакмицу коју играмо, идемо на победу, што мислим да је и сасвим нормално за нас. Припреме су биле тешке, поготово на Златибору, али што се мене тиче, увек кажем да је боље да сада буде тешко, него у току сезоне.

Осврнуо се Звездин ђак и на сарадњу са Владаном Милојевићем.

– Ми смо ту да поштујемо шефове одлуке. Мислим да одлично радимо на тренинзима и знам да ће бити све боље како време буде пролазило, за сад иде одлично.

Као играча са којим се најбоље слаже на терену Илић је издвојио Далсиа.

– До сад сам највише играо са Далсиом, јесте да је он нов играч, али бих њега издвојио да ми највише одговара.

Слободно време на припремама црвено-бели су проводили у дружењу.

– Углавном је ту плејстејшн, гледали умо утакмице на Европском првенству, када завршимо са обавезама, дружили се по собама и тако најчешће проводили слободно време.

Истакао је везни фудбалер и сјајну атмосферу у екипи.

– Мислим да је атмосфера најбитнија, да се сви лепо дружимо, поштујемо међусобно и то је по мом мишљењу можда и кључ добрих резултата.

Наишао је Илић и на велику подршку навијача од повратка у Црвену звезду.

– Добио сам доста порука, али мислим да је то сасвим нормално, пошто је Црвена звезда највећи клуб у региону, није ми било чудно и наравно да ми доста значи. Знам да ће бити уз нас од самог старта сезоне. Узбуђен сам пред прву утакмицу једва чекам да их поново угледам на трибинама.

Циљеви за предстојећу сезону 2024/25 су јасни.

Када је реч о циљевима, све се зна, Лига шампиона, дупла круна и да славимо на крају – закључио је Лука Илић.

The post Илић: Једва чекам да поново видим наше навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment