Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда – Таљарес 0:1 (0:1)

Поражени су фудбалери Црвене звезде у оквиру последње припремне утакмице у Русији, од Таљареса резултатом 0:1.

Црвена звезда – Таљарес 0:1 (0:1)

Стадион: „Газпром Арена“, Санкт Петербург, Русија.

Судија: Сергеј Карасев.

Стрелац: Мартинез у 2. минуту.

Жути картони: Мијаиловић, Хванг, Илић (Црвена звезда), Суарез, Каталан, Портиљо (Таљарес).

Црвени картон: Илић (Црвена звезда), М. Портиљо (Таљарес).

Црвена звезда: Гутеша, Мијаиловић (од 63. Мимовић), Лековић (од 63. Ђига), Стојић (од 79. Ђурић), Родић (од 46. Анан), Хванг, Далсио (од 63. Катаи), Илић (од 71. Кнежевић), Пума (од 79. Максимовић), Шљивић (од 63. Јовановић), Ендиаје (од 79. Сремчевић).

Таљарес: Ерера, Суарез, Каталан, Мантиља, Мартинез (од 79. Депјетри), Риверос, Бота (од 46. Албаракин), М. Портиљо (од 45. Портиља), Бенавидез (од 87. Х. Портиљо), Ортегоза (од 63. Галарза), Бартићиото (од 63. Родригез).

Фудбалери Црвене звезде су већ освојили Летњи турнир у Русији, али је утакмица с Таљаресом била својеврсна генерална проба пред почетак сезоне који је заказан за 20. јул од 20 часова када ћемо на Маракани дочекати Јединство из Уба.

Брзо су гости повели када је у другом минуту Мартинез изашао испред Гутеше и савладао га. Мало је фалило да Пума већ у следећем нападу поравна резултат. Дриблао је левог бека ривала, ушао у средину са десног бока и гађао тик поред стативе. Креирао је Хванг шансу Ендиајеу у 11. минуту када је послао лопту иза леђа одбране, а наш центарфор гађао преко пречке. Претила је Звезда константно, па је и четири минута касније Хванг након корнера прописно намучио Ереру који је крајњим напорима послао лопту преко пречке. Погодио је Ендиаје мрежу ривала у 17. минуту након додавања Мијаиловића, али је арбитар сигнализирао офсајд.

Константно се играло пред голом Таљареса, и желела је Звезда до брзог поравнања, па је мало фалило и да Хванг у 23. минуту на „кривој“ нози ухвати Ереру, али се то није десило, те је ударац са 20 метара завршио у наручју голмана ривала. Покушавали су фудбалери Звезде у још неколико наврата са дистанце, док се ривал фокусирао на контре. У силним тим нападима нашег тима, једноставно се Портиљо превише занео и зарадио црвени картон у финишу првог дела игре. Ипак, с обзиром на то да је утакмица пријатељског карактера, извршена је измена уместо искљученог играча, па је стање на терену и даље било равноправно.

Није се много променила слика на терену у наставку меча, с обзиром на то да је Звезда нападала у намери да победи у генералној проби, а да су условни гости играли све већи „бункер“. Комбиновали су Катаи и Јовановић у 64. минуту одмах по уласку на терен, али је Магико гађао главом преко гола. Поцрвенео је и Илић у редовима Звезде, па је у последњих 20 минута био на терену Кнежевић.

Мирно је било до краја меча, али је велики број младих играча добио прилику да се наметне тренеру Милојевићу.

The post Црвена звезда – Таљарес 0:1 (0:1) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE јул 12, 2024 at 21:18

SVAKI PRELAZNI ROK JA DOBIJEM ČIR,TO NAM NE BI NI GLODARI DOVELI OVAKVE NEZNALICE

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 12, 2024 at 21:17

DO SADA SMO DALI 10 MIL I SVE DO JEDNOG SU PROMAŠAJI..NEVEROVATNO,UMESTO DA SMO DOVELI TOP IGRAČE SLOBODNE A DA IM DAMO PLATU 2MIL TO JE 10MIL..A MI DOVEDEMO ZA 10 MIL PLATIMO OBEŠTEĆENJE I PLATA POLA MILIONA I SVI NESREĆNICI PROMAŠAJI

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 12, 2024 at 21:14

SAMO DA MOLIMO BOGA DA NE UDJEMO U LŠ,A ZA LIGU EVROPU ISTO SMO SAMO KANTA..MOZDA SMO NIVO KONFERENCIJE ALI NE ZA VEĆINU

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 12, 2024 at 21:13

TONEMO SIGURNO ALI LAGANO..IMAMO 38 IGRAČA A NEMAMO NI JEDNOG IGRAČA..ZA NAŠU LIGU IMAMO 4-5 A ZA EVROPU NI POLU IGRAČA

Reply

Leave a Comment