Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Првотимци спремни за последњи изазов у Русији

Фудбалере Црвене звезде очекује још једна утакмица у склопу припрема у Русији, противник ће бити аргентински Таљарес, а меч је на програму у петак са почетком у 17 часова. Као и претходног дана, изабраници Владана Милојевића су одрадили један тренинг, који је био увертира пред последњи дуел у Санкт Петербургу.

‍Након одмора који је сигурно пријао нашим играчима, наставили су црвено-бели са припремама пред сам старт сезоне. Разним вежбама кондиције, наш стручни штаб је врло брзо спремио фудбалере за изазове који су их очекивали у наредних сат и по времена.

Као и обично, поделили су се у три групе и започели партију игре у кругу. Ипак, није дуго трајала чувена игра пошто је фокус био усмерен на последњу проверу и утакмицу са Таљаресом. Све је било подређено тактици, уигравању разних акција, а неке смо већ могли на делу да видимо и у сусретима против Сочија, односно Зенита.

Једна од вежби која је заказана за сам крај трениг је била заснована на завршници у циљу повећања ефикасности и довођења тог сегмента игре до савршенства. По последњем звиждуку Владана Милојевића, неколицина фудбалера је остала на терену, те наставила са шутирањем и вежбом, чиме су показали да су спремни и жељни да ова сезона буде још једна у низу историјских.

The post Првотимци спремни за последњи изазов у Русији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment