Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рад на снази у фокусу јутарњег тренинга

Фудбалери Црвене звезде се налазе на завршној фази припрема у Русији, а преподневни тренинг наши првотимци су одрадили у теретани хотела у ком су смештени.

‍На програму је био рад на физичкој снази и припреми наших играча, те су тако више од 45 минута провели у теретани. Они су након загревања које су одрадили на центру, имали два различита сета кружних вежби, које су радили уз помоћ тегова, те је наше фудбалере сачекао поприлично тежак тренинг овог јутра.

Знају црвено-бели какви изазови им предстоје и да се само напорним радом и трудом може остварити још један историјски подухват. Током целог склопа припрема, од саме прозивке па до данашњег дана, у нашем тиму влада сјајна атмсофера, те су шала и осмех саставни део и оних најнапорнијих тренинга.

Интересантна ситуација се десила на крају тренинга, након последњег звиждука Владана Милојевића, и поред напорних сат времена, првотимци су наставили са слободним активностима у виду играња кошарке, одбојке, стоног тениса. Поподневни тренинг је заказан за 17 часова, а сигурно је да га фудбалери са нестрпљењем чекају, пошто ће након јутарње паузе, поново радити са лоптом.

The post Рад на снази у фокусу јутарњег тренинга appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment