Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Вукојевић: Сањам гол у дербију и Лигу шампиона са Звездом

Упркос томе што је у сезони за нама већ дебитовао за сениорски тим Црвене звезде, ово су прве припреме за талентованог офанзивца и најбољег стрелца наше јуниорске селекције – Вељка Вукојевића.

Част и привилегија је бити део првог тима Црвене звезде. Сањао сам од раног детињства да будем овде и сада се трудим да кроз добар и предан рад скренем пажњу на себе. Позив да се прикључим припремама првог тима доживљавам као својеврсну награду за добар рад и прошлу сезону у омладинцима. Већ сам дебитовао за први тим, тако да ми је сад лакше, а уз то сам током пролећа и тренирао са сениорима у Београду под командом Владана Милојевића, тако да сам добро упознат са свим захтевима – почео је Вукојевић.

Разлика је велика када се говори о јуниорском и сениорском фудбалу.

– Другачији су тренинзи у смислу интензитета, али морам да кажем да се сјајно ради и у Звездиној академији. Ипак, у првом тиму је захтевније, али сви радимо на нивоу и желимо да се што боље спремимо за нову сезону. Наравно, као и мојим саиграчима, трчање ми пада најтеже, а рад са лоптом најлакше.

Издваја и ко му највише помаже у процесу адаптације.

– Највише су то помоћни тренери – Савић, Микић и Рендулић. Наравно, сви се међусобно бодримо и подржавамо. Ту је и много играча које знам из млађих категорија, тако да ми је и с те стране лакше.

Жеље су јасне.

Дупла круна са Звездом и конкурентност у Европи. Ако причамо о неким дурогорчнијим жељама, онда су то гол у дербију и да заиграм у Лиги шампиона за Звезду – подвукао је Вукојевић.

The post Вукојевић: Сањам гол у дербију и Лигу шампиона са Звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment