Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Далсио Гомеш представљен на Маракани

ФК Црвена звезда је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, представила Далсија Гомеша који је са нашим клубом потписао уговор на две плус једну годину, а уједно и задужио дрес са бројем 22. Репрезентативца Гвинеје Бисао је представио наш спортски директор Митар Мркела.

Далсио долази из кипарског Апоела, а у каријери је наступао још у Португалу и Грчкој. У једном периоду своје каријере је сарађивао са тренером Милојевићем који га изузетно цени и који је и предложио да га доведемо. Милојевић сматра да се Далсио феноменално уклапа у његову филозофију игре и да ће дати велики допринос нашој екипи у наредним сезонама – почео је Мркела и одговорио присутним новинарима каква је ситуација око доласка Немање Радоњића.

У више наврата сам истицао да је Радоњић одличан играч. Добро га познајемо и у сталном смо контакту. Волео бих да дође у Звезду, да се врати у свој клуб, али не зависи баш све од нас. Надам се да ће ситуација добро да се развије и да ће обући Звездин дрес. То је жеља и нас и велике армије Звездиних навијача – подвукао је Мркела.

Далсио је изнео своје прве утиске.

Хвала клубу на томе што су ме довели. Први утисци су сјајни, ово је виши ниво игре за мене и остварење сна ми је да будем део овако великог клуба. Желим да играм Лигу шампиона са Звездом и срећан сам што сам овде. Срећан сам и што поново сарађујем са тренером Милојевићем који ми је помогао доста у томе да напредујем као играч. Верујем да ће све бити добро – почео је Далсио.

Освруо се и на сјајне навијаче Црвене звезде.

Чим сам потписао, стигло ми је преко хиљаду порука на Инстаграму од Звездиних навијача. Никада то у животу нисам осетио и желим да им вратим љубав кроз игре на терену.

Открио је и због чега број 22.

Узео сам број 22, јер је то дан мог рођења, као и моје ћерке.

Има богато интернационално искуство.

У Грчкој сам играо у мањим тимовима, али на Кипру сам играо у екипама које претендују на титулу. Знам каква је лига у Србији, неће бити нимало лако, али сам спреман за све изазове.

Поливалентан је играч, а открио нам је и где се на терену најбоље осећа.

Милојевић ми је увек говорио да могу свуда на терену да играм, али лично се најбоље осећам као „осмица“.

Упознат је Далсио са тимом Звезде, а открио и да познаје Кангу.

Гледао сам неке Звездине утакмице, тако да знам шта ме чека. Интересантно је да сам за репрезентацију играо против Канге, који је одличан играч, мислим да смо сличан тип. Не волим пуно о себи да причам, хоћу да се покажем на терену – закључио је Далсио.

The post Далсио Гомеш представљен на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment