Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Сомбор поручио – “Мој тим је првак био и опет ће бити он”

Традиционални Звездин караван је наставио путовање по Војводини, па је након Суботице на ред дошао Сомбор, који је показао да је наша делегација увек радо виђен гост у том граду.

Мноштво малишана је уграбило прилику и сликало се са трофејима из нашег музеја, а нашим најмлађим навијачима је за око највише запао пехар Лиге шампиона, те им није било тешко да сачекају дугачак ред како би овековечили тренутак на ком је трофеј надомак њих. Поред главне атракције, велику пажњу је изазвао велики број игрица у фан зони, па није чудило што су неки од њих остајали и по пар сати.

Окупљање у центру Сомбора није могло да прође и без наших верних, најватренијих навијача. Засијао је цео град када су запалили бакље и развили транспарент добро познате Звездине песме “Мој тим је првак био и опет ће бити он”, те су тиме показали колика база црвено-белих присталица долази из овог места. Велико одушевљење је владало главним тргом од стране свих пролазника, јер су се у позадини могли чути тактови свих познатих песама, које стављају до знања да наша публика једва чека повратак првотимаца на терен у домаћим такмичењима и Европи.

The post Сомбор поручио – “Мој тим је првак био и опет ће бити он” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment