Moja Crvena Zvezda
НајавеОбавештењаСпортско Друштво

Распоред за викенд

Овог викенда наши спортисти имаће доста посла. На терен ће изаћи фудбалери, кошаркаши, рукометаши, рукометашице, куглиши, стонотенисери, а за крај и одбојкаши.

Фудбалери већ данас играју против кулског Хајдука и желе да шестом првенственом победом, а седмом узастопном, рачунајући и куп такмичење наставе сјајан низ и остану у борби за титулу. Наравно, не зависи све од нас, али је сигурно да ће црвено-бели до краја покушавати да буду у трци за пехар. Меч се игра на Маракани и почиње у 18:00.

Кошаркаши су одлично стартовали у домаћем првенству, победивши у оба меча на старту такмичења. У трећем колу, наш тим ће гостовати екипи БКК Радничког, коју је савладао у Нишу у оквиру Купа Радивоја Кораћа. Меч се игра у недељу, са почетком у 18:00 у Шумицама.

Рукометашице дочекују Раднички, у оквиру 17.коло домаћег шампионата и након пада и нешто слабијег резултата, очекује се победа у овом мечу, у којем је Звезда апсолутни фаворит.

Рукометаши, који су у веома тешкој ситуацији ће играти вечерас против Металопластике у Шапцу и покушати да пруже што јачи отпор фаворизованом домаћину.

Куглаши ће одмерити снаге са екипом Ниша и покушати да победом остану на трећој позицији и задрже шансе за напредак на табели.

Стонотенисери у 17.колу првенства дочекују Стенес.

Након свих осталих, наши одбојкаши ће у понедељак у петом мечу полуфиналне серије покушати да изборе пласман у финале. Као што је познато, црвено-бели су се „вратили из мртвих“ и након 0:2 у серији стигли до поравнања и сада имају велике шансе за финале. Меч се игра од 18 часова.

Повезане вести

Leave a Comment