Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Урош Плавшић ново појачање црвено-белих!

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је српски центар Урош Плавшић прво појачање нашег клуба у овогодишњем прелазном року!

Плавшић који је потписао трогодишњи уговор је висок 217 центиметара, игра на позицији центра и у наш клуб стиже из екипе Меге.

Доласком момка који је рођен у Ивањици 22.12.1998. године, наш тим добија велико појачање на центарској позицији, и играча који никада није крио колико воли Црвену звезду!

Одликују га изванредна брзина за висину коју поседује, огромна борбеност, одличан осећај за игру и добра рука.

Урош је доласком у КК Црвена звезда Меридианбет остварио дечачки сан и направио озбиљан искорак у каријери коју је започео у екипи Меге. Наставио је у САД у средњој школи Хамилтон, касније и на колеџу Тенеси где је провео четири године на програму тренера Рика Барнса. Прошлу сезону са великим успехом одиграо је у екипи Меге где је на 27 утакмица у АБА лиги имао просек од 15,4 поена и 7,7 скокова.

Урош је са Црвеном звездом потписао уговор до краја сезоне 2026-2027, а носиће дрес са бројем 33.

КК Црвена звезда Меридианбет жели добродошлицу Урошу у Клуб у коме ће имати све услове да ради и настави да развија огроман таленат, и жели му пуно успеха у периоду који предстоји!

Током управо завршене сезоне коју смо окончали триплом круном, уговоре су већ продужили Џеол Боломбој и Рокас Гедраитис.

КК Црвена звезда Меридианбет наставља са интензивним активностима на тржишту и о свим појачањима ће благовремено обавештавати јавност!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Урош Плавшић ново појачање црвено-белих! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment