Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Још једна незаборавна сезона завршена триплом круном!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет су одбранили титулу шампиона Србије и сезону 2023/24 завршили триплом круном!!!

Први трофеј је стигао у Нишу на Купу Радивој Кораћ када је савладана екипа вечитог ривала, а потом је исти противник максималним резултатом побеђен и у финалу АБА лиге, односно Суперлиге Србије.

У четвртак од 19 часова у хали “Александар Николић” организована је додела пехара и медаља играчима и члановима стручног штаба КК Црвена звезда.

Звездаши су громогласним аплаузом и овацијама поздравили велики успех наших кошаркаша, а све детаље са доделе пехара можете погледати у галерији испод.

Прво је наш официјални спикер прозвао на терен све играче, чланове стручног штаба и Управног одбора, да би потом директор Суперлиге Србије уручио медаље свима. Трофеј је традиционално уручен нашег капитену Бранку Лазићу, ком је ово укупно 25. титула у црвено-белом дресу.

За најкориснијег играча финала и најбољег шутера проглашен је Дејан Давидовац!

Комплетирана је још једна сезона у којој је КК Црвена звезда Меридианбет успео да одбрани титуле националног Купа и домаћег шампионата, док је трофеј првака АБА лиге враћен у клупске витрине!

Звездаши хвала вам на неизмерној подршци коју нам пружате читаве сезоне, овај трофеј је и ваш – јер Црвена звезда је породица!

КК Црвена звезда Меридианбет 2023/24: Смарт, Лазаревић, Теодосић, Ханга, Томпкинс, Давидовац, Митровић, Лазић, Тоби, Боломбој, Илић, Недовић, Гедраитис, Гилеспи, Топић, Јаго, Костић.

Све фотографије слободне су за коришћење ус потпис ФОТО: КК Црвена звезда (Ђорђе Костић).

The post Још једна незаборавна сезона завршена триплом круном! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment