Moja Crvena Zvezda
Анализе

Звездашка ретроспектива недеље

Славље одбојкаша
Славље одбојкаша
Славље одбојкаша

Протекла је још једна недеља у овој години, која је била резултатски релативно успешна за СД Црвена звезда. Почело је како се само пожелети може – одбојкаши су у понедељак након тешке утакмице савладали Партизан и смањили предност у победама на 1:2, док су млади кошаркаши савладали Слободу. Ипак, рукометашице су поражене од Цепелина, тако да је тог дана убележен и један пораз. У истом дану могли сте прочитати и сјајан интервју Луке Милуновића за Моцартспорт.

Уторак је прошао без утакмица, али је најављен сусрет са Војводином у КЛС, који је био предвиђен за среду, када су наши кошаркаши без већих проблема савладали „лале“. У среду је и дисциплинска комисија казнила наше фудбалере са  по 30.000 динара због певања испод Северне трибине Маракане након дербија.

У четвртак су одбојкаши на радост свих Звездаша успели да славе поново победу над Партизаном и изједначе у серији на 2:2. Сјајна игра целе екипе донела је убедљиву победу од 3:0, и веру у повољан исход мајсторице која је заказана за данас. Истога дана објављене су и информације белгијских медија да би Душка Тошића у својим редовима од лета желео да види белгијски Стандард из Лијежа.

У петак је на Маракани одржана конференција за медије пред суботњи дуел са Хајдуком, а објављено је и да ће искусни Марко Перовић бити спреман за утакмице за две недеље. Фудбалери су и победили у суботу против Хајдука, а посебно су се истакли Борха са два гола и Вешовић са две асистенције. Изузетно добар је био и Младеновић који је постигао најлепши гол на утакмици.

Субота је донела и реми рукометаша са Металопластиком, али и победу младих кошаркаша над Слогом у последњем колу првенства. Неуспехе су тог дана доживеле кошаркашице и рукометашице.

Филип Младеновић
Филип Младеновић

Последњи дан у недељи протекао је у знаку великог разочарења, обзиром да су кошаркаши поражени од БКК Радничког након изузетно лоше игре током већег дела сусрета и катастрофално одиграног последњег напада на утакмици. Обзиром да је био први април, приређена је и шала у том стилу, на коју су многи и насели на задовољство шабачког дела екипе који је исту и осмислио.

Да недеља не буде у потпуности завијена у црно побринуо се Страхиња Бунчић, који  је освојио Европски куп у џудоу.

Протекле недеље имали сте прилику и да прочитате три сјајна интервјуа, а за наш портал су говорили Никола Силађи, Филип Касалица и Јован Крнета.

Следећа недеља доноси нам прегршт утакмица. Већ данас одбојкаши играју мајсторицу, фудбалери играју против Радничког и Металца, Рукометаши са Металопластиком и Татраном, одбојкашице са Спартаком, Кошаркаши са Мега Исхраном, рукометашице са Бачком Паланком..

Позитивни утисци недеље:

– победе одбојкаша

– трофеј Бунчића

– наставак победничке серије фудбалера

 

Негативни утисци недеље:

– неочекивани пораз кошаркаша

– два пораза рукометашица

– казне за фудбалере

Повезане вести

4 comments

jovan апр 3, 2012 at 09:08

E a sta je sa dugovima koje imamo,ne mozemo u evropi,dugujemo Milovanovicu koji ne pristaje na rate,a i neki sadasnji prvotimci traze da im se isplati sto ima se duguje,nece da sacekaju leto?

Reply
uros апр 2, 2012 at 14:41

http://sportal.rs/news.php?news=71359
I posle mi kazete da nije suspendovan!

Reply
Raka Delija апр 2, 2012 at 14:32

http://www.mozzartsport.com/vesti/masijelo-uhapsen-zbog-namestanja
Da li ćemo mi doživeti da uhapse onog matorog smrada!

Reply

Leave a Comment