Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Меч сезоне за омладинце

Јуниорску и кадетску селекцију у среду очекују утакмице последњег кола шампионата, а док изабраници Слађана Николића ишчекују завршну рунду као шампиони, омладинци ће тек након последњих 90 миута знати своју судбину.

Тим који са клупе предводи Ненад Милијаш, у среду од 15 часова дочекује суботички Спартак, а евентуална победа уз кикс ИМТ-а би нашим јуниорима донела шампионски пехар. Борба са „Трактористима“ је стала у 90 минута, а поред сусрета који црвено-бели играју иза југа Маракане, гледаће дешавања на Новом Београду, у дуелу између лидера првенства и Младости из Лучана. У претходном колу су наши омладинци рутински изашли на крај са Војводином у Новом Саду, те славили головима Даворина Тошића и Новака Гојкова.

Са друге стране, кадетска селекција ће два сата раније мирне главе дочекати истоимени клуб, пошто је још пре пар кола решила питање првака. Показала је екипа Слађана Николића апсолутну доминацију ове сезоне и поприлично лако дошла до титуле, а вреди истаћи податак да су постигли чак 123 поготка на 29 одиграних утакмица. У прошлој рунди је Звезда поражена од Војводине са 4:1, али је била видно ослабљена без стандардних првотимаца, који се налазе на Европском првенству узраста до 17 година, које се одржава на Кипру.

The post Најава преноса – Меч сезоне за омладинце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment