Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звезда поразом у Новом Саду остала без титуле

Ватерполисткиње Црвене звезде нису успеле да се домогну титуле шампиона Србије, пошто су и у другој утакмици финалне серије плеј-офа претрпеле пораз од Војводине – 13:11.

Црвено-беле су јако лоше отвориле меч, те су на истеку петог минута игре губиле са 4:0. Налет су прекинуле Сесилија Диаз Меса и Јована Радоњић, али само на кратко, пошто су Новосађанке у другој четвртини вратиле „+4“ и ту предност су одржавале и током целе треће четвртине, у којој су повеле и са пет голова предности (11:6).

Звезда није одустајала, најпре је 18 секунди пре истека треће четвртине смањила на „-4“, а затим се са три брза гола средином последњег периода вратила у игру у потпуности, пошто је на семафору стајао резултат 11:10. Ипак, завршница је припала Војводини, која је искористила напад са играчицом више да прекине серију Звезде (12:10), а затим је после једног неискоришћеног напада екипе Драгане Ивковић испливала контру и практично обезбедила победу (13:10).

Тијана Лукић је са четири гола била најефикаснија код Звезде, три је додала Христина Илић, а два Јована Радоњић.

Војводина – Црвена звезда 13:11 (5:2, 2:2, 4:3, 2:4)

Базен Слана бара. Судије: Раковић-Крстоношић и Путниковић. Делегат Каприш. Искључења: Војводина 7, Црвена звезда 6. Петерци: Војводина 1, Црвена звезда 2.

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец 1, Пејчић, Фонетић, Трмчић 1, Амлијева 2, Елис , Попов 1, Шавченко 4, Жагар, Хамзајева 4, Моћан, Андрић, Ћорда. Тренер Дрезгић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радојчић, Лазовић, Мојсева, Маринковић, Лујић, Зелић 1, Јашченко 1, Радоњић 2, Меса 1, Илић 3, Миленковић, Лукић 4, Дамјановић. Тренер Ивковић.

The post Звезда поразом у Новом Саду остала без титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment