Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пред Војводу у Звездиној тренерци

Македонац Миле Стојкоски пре нешто више од десет дана одлучио се на несвакидашњи покушај, вредан сваке пажње и дивљења. Наиме, иако везан за инвалидска колица, он је уз помоћ двојице пријатеља из Прилепа, где иначе живи, кренуо, ни мање, ни више него пут енглеске престонице, где планира да стигне на дан отварања највећег спортског догађаја на свету, Олимпијских игара.

По плану који је Стојкоски направио, биће потребно да свакодневно пређе нешто више од 70 километара, а по доласку на одредиште сачекаће га Војвода од Кента. Миле се тренутно налази у Београду где је испунио своју велику жељу, да посети наш стадион и обиђе трофејну салу. Задивљен ониме што је видео, обећао је да ће по повратку из Лондона поново свратити на Маракану, а током пута између осталог носиће Звездину тренерку и како каже пред енглеским племићем појавиће се у црвено-белој „опреми“.

Трочлана екипа пут наставља у суботу пре подне, и на њихову велику жалост неће бити у могућности да посматрају сусрет између Црвене звезде и Хајдука који почиње у 18 сати.

Повезане вести

8 comments

Nedjo Pljevlja мар 31, 2012 at 00:39

Auuuu, koliko je tada, posle tog gola, u jednom mestu kod Pljevalja, ispaljeno metaka…:)))))))))))))))) Na Djurdjevdan…. Da se pamti… A, i penal je nad njim napravljen, pa ga je Darko, sto bi rekli rvati, zabio…:)))))))))))

Reply
Pop мар 30, 2012 at 17:42

Makedonija cela crvena i bela.

Reply
SHERIFF мар 30, 2012 at 17:38

Nikad necu zaboraviti radost koju mi je doneo Mitko Stojkovski kad je u stotom derbiju metno Pandurevicu …

Reply
johnny69 мар 30, 2012 at 13:52

O Boze dragi..pa sta se njemu desilo i kada ????? Ja nemam poima…steta za tako divnog čoveka……adm. molim vas, odgovorite mi …

Reply
johnny69 мар 30, 2012 at 13:56

molim vas pomerite moj predhodni komentar

Reply
Tuđman Franja Doživotna мар 30, 2012 at 15:27

Verovatno si mislio na Mitka,legendu iz mojih školskih dana.

Reply
josif мар 30, 2012 at 16:17

Mislio si na Mitka,naravno da se neradi o njemu.Mitko Stojkovski koji je sa Zvezdom osvojio 5 trofeja je dobro(sto zelim i ovom mom sunarodnjaku),sportski je direktor Pelistera iz Bitolja ali nazalost niko se u Zvezdi nije setio Mitka svih ovih godina unazad.Pozz.MKD

Reply
axl мар 30, 2012 at 17:40

Nikada necu zaboraviti Mitkov gol na 100. derbiju koji nam je donio titulu!!!!

Reply

Leave a Comment