Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Прилика да звездаши поздраве Милојевића, добија признање против ТСЦ

На 173. вечитом дербију шеф стручног штаба нашег клуба Владан Милојевић је обележио јубиларну 200. утакмицу на клупи Црвене звезде. Велико призање и симболична награда ће искусном стратегу црвено-белих бити уручена у четвртак, 2. маја пред меч против екипе ТСЦ на Маракани, а то ће бити идеална прилика да армија наших навијача поздрави једног од најуспешнијих тренера у модерној историји нашег тима.

На најлепши могући начин – победом, наши првотимци су украсили 200. меч на клупи Црвене звезде свом шефу Владану Милојевићу. У прелепом амбијенту на стадиону “Рајко Митић” задовољство и славље је протекло у сјајној атмосфери, коју ће популарни “Кларк Кент” сигурно памтити до краја живота.

Услед озбиљности утакмице и фокуса на меч против вечитог ривала, симболична награда тада није уручена искусном тренеру, те ће Владан Милојевић признање од клуба добити пред дуел са екипом ТСЦ.

Меч између Црвене звезде и тима из Бачке Тополе је заказан за четвртак, 2. мај од 19 часова и то ће бити својеврсна прилика да сви звездаши у што већем броју поздраве једног од омиљених стратега.

The post Прилика да звездаши поздраве Милојевића, добија признање против ТСЦ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment