Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Булатовић: „Психологија одиграла велику улогу“

На радост свих Звездаша одбојкаши Црвене звезде су успели да се врате у полуфиналној серији плеј-офа против Партизана. Након вођства комшија у победама од 2:0, најбоља екипа у лигашком делу такмичења успела је, упркос повреда стартних примача сервиса, да стигне до изједначења и избори мајсторицу.

„Други и трећи сет преломљени су у самим завршницама, спасавали смо и неке сет лопте противника, и није то била лака победа. Играли смо стабилније у одређеним тренуцима, али опет има осцилација што је можда плод умора због релативно малог броја играча и са једне и са друге стране. Нама с обзиром на повреде, а њима вероватно због недовољног фонда на клупи. Дефинитивно психологија игра јако велику улогу у овој серији а ми смо успели да пребродимо кризу и да се вратимо у игру, а да ли ћемо продужити даље, видећемо“, рекао је за „Журнал“ тренер наше екипе Жељко Булатовић. 

Мајстoрица је на програму у понедељак, 2. априла, од 18 сати.

Повезане вести

5 comments

Ivan мар 30, 2012 at 14:30

Nema psihologija,povrede,trema…HOCEMO TITULU!

Reply
Dzozinjo_91 мар 30, 2012 at 12:54

Svaka cast momci…Jeste da sam nakon 0-2 bio u totalnom soku, i malo je falilo da slupam TV, ipak sam i dalje verovao u vas…Ajde da u ponedeljak dobijemo to pa da se spremamo za finale…DELIJE SVI U SUMICE!!!

Reply
Delija-Kosovo мар 30, 2012 at 11:00

Delije sad se pokazite svi na majstoricu,ovi momci zasluzuju najvecu podrsku. Realno je da uznemo titulu u odbojci zato svi u Sumice, 500 navijaca je sasvim dovoljno da ovi momci iskidaju. Beogradjani pokazite se sad.

Reply
Zvezdo Volim Te мар 30, 2012 at 10:06

SVAKA IM CAST TAKO SE IGRA ZA ZVEZDIN GRB, POBEDICEMO MI NJIH I U MAJSTORICI!!!!!

Reply
Gvozden мар 30, 2012 at 09:35

Ja sam verovao i posle 0-2 da ih možemo dobiti. E, sad ne ispuštajte, momci!

Reply

Leave a Comment