Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Пораз за крај АНГТ турнира, јуниори Црвене звезде шести

Јуниори Црвене звезде поразом су завршили овогодишње издање АНГТ Марко Ивковић турнира, пошто је у недељу од њих била боља екипа Меге МИС резултатом 78:88 (16:25, 18:18, 25:27, 19:18).

Црвено–бели су овим неуспехом заузели шесто место на овом такмичењу.

КК Црвена звезда Меридианбет (Ђорђе Костић)

Почетком меча водила се велика борба, успели су кошаркаши Црвене звезде да дођу и до предности после поена Андреја Костића (5:3), али је онда уследио пад у игри наших јуниора. Мега је потом дошла до осетне предности, која је у једном моменту била и двоцифрена (7:20). Мучили су се црвено-бели до истека 10. минута, а резултат после прве четвртине био је 16:25.

Тренер Бранко Јоровић је убрзо ушао у велики проблем – Андреј Костић је зарадио трећу личну грешку почетком другог квартала, те је тренер нашег тима мора да га врати на клупу. Водила се велика борба и током овог дела игре. Предност коју су кошаркаши Меге стекли током првих десет минута била је недостижна, а иако су црвено-бели константно претили, противнички тим је сваком налету успешно одолео.

Успели су наши момци да приђу на свега пет поена заостатка и деловало је да ће можда до краја првог полувремена успети предност да врате на своју страну. Међутим, до тога није дошло, па је резултат после друге четвртине био 34:43 у корист Меге МИС.

КК Црвена звезда Меридианбет (Ђорђе Костић)

Није нам трећи квартал донео ништа ново – црвено-бели су константно јурили резултат, а кошаркаши Меге су успешно чували вођство. Видело се код наших момака да силно желе да победе и дођу до великог преокрета, али…

Имала је Мега МИС двоцифрену предност и после треће четвртине (59:70), а у истом ритму је настављено и у последњој деоници. Трудили су се наши момци максимално, претили с времена на време, у једном моменту се вратили на једноцифрен заостатак, али на крају ништа није било довољно, те су доживели пораз резултатом 78:88 и овогодишње издање АНГТ Марко Ивковић турнира завршили на шестом месту.

КК Црвена звезда Меридианбет (Ђорђе Костић)

Најрасположенији у црвено-белом табору био је Андреј Костић са 22 поена, а пратио га је Димитрије Ковачевић са 14. На другој страни се највише истакао Абдрфмане Сиби са 26 поена.

Црвена звезда: Костић 22, Ћопић, Бјелица 11, Ерић, Лучић 12, Радовић, Виторовић 2, Цвијетић, Михајловић 2, Марјановић 10, Спасојевић 5, Ковачевић 14.

The post Пораз за крај АНГТ турнира, јуниори Црвене звезде шести appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment