Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Све је лакше са Милојем

Фудбалери Црвене звезде су остварили четири везана тријумфа у првенству од старта пролећног дела сезоне, али и повратка Владана Милојевића на клупу црвено-белих.

Пролећна премијера је фудбалерима Црвене звезде донела утакмицу са Вождовцем, која је завршена резултатом 2:1. Управо на том мечу се на најбољи могући начин на место успеха вратио и Владан Милојевић, који је са првотимцима Звезде кренуо у поход на дуплу круну. Седам дана касније уследио је дуел против Новог Пазара, а фудбалери нашег клуба су на тешком гостовању успели да остваре убедљив тријумф од 0:3. Затим је на Маракану стигао Чукарички, а момци које са клупе предводи Звездин Кларк Кент, су обрадовали навијаче са победом, постигнута три гола и беспрекорном одбраном.

Тежак распоред утакмица је нешто на шта су се црвено-бели навикли у прва три кола, те су спремни дочекали и дуел на “ТСЦ арени”. Узбудљив меч са трећепласираном екипом националног првенства је завршен у корист Црвене звезде, а радује чињеница да смо и у Бачкој Тополи постигли три гола.

Предвођени Владаном Милојевићем првотимци Звезде су остварили максималан учинак, на четири утакмице са екипама из горњег дела табеле и забележили гол разлику 11:2. Судећи по резултатима од старта другог дела првенства, нема никакве сумње да је Милојевић наставио тамо где је стао 2019. године. Убедљиве победе су управо најбоља увертира за предстојећи 172. вечити дерби, који се игра 9. марта на стадиону “Рајко Митић” и биће од изузетног значаја у борби за титулу.

Владан Милојевић је црвено-беле са клупе у домаћем пренству до сад предводио на 98 утакмица, остварио је 87 победа, осам пута је играо нерешено и претрпео три пораза.

The post Све је лакше са Милојем appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment