Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Бар (недеља, 21)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет стигли су у суботу у поподневним часовима у Бар где их у недељу од 21 сат очекује утакмица 21.кола АБА лиге против домаћег Морнара.

Црвено бели ће пред ту утакмицу тренирати у суботу увече у дворани „Тополица“ што довољно говори о томе како наш тим и тренер Сферопулос приступају овој утакмици која ће бити једно од три преостала гостовања у регулраном делу сезоне.

Екипа Црвене звезде Меридианбет тренутно је водећа на табели са скором 17-3, две победе више од првог пратиоца екипе Будућности.

Тренер Јанис Сферопулос: – Очекује нас утакмица против тима који се изузетно бори у последњим утакмицама. Посебно на свом терену где су добили последње три утакмице. Ми желимо да одиграмо утакмицу на нашем нивоу. Морамо да будемо посебно фокусирани и сконцентрисани, као и да се држимо плана за ову утакмицу – рекао је тренер црвено-белих.

Дејан Давидовац: – Очекује нас тешка утакмица, одмах након паузе улазимо у ритам са две утакмице у распону од 48 сати. Уважавамо екипу Морнара која се у медјувремену од нашег првог меча појачала, забележили су три узастопне победе на свом паркету, боре се сјајно, Ведерс који је и МВП фебруара игра у одличној форми. Морамо да одиграмо врло озбиљно и одговорно, и додјемо до бодова који нас одржавају на првом месту у финишу регуларног дела сезоне што је такође био један од циљева на старту сезоне.

Ово ће бити 19. дуел два тима у АБА лиги, скор је тренутно 16-2 за црвено беле, уз позив на опрез због чињенице да је обе победе тим Морнара забележио на свом паркету.

Утакмица Морнар Барско злато – Црвена звезда Меридианбет игра се у недељу од 21 сат у дворани „Тополица“ где се очекује и велики број присталица црвено белих.

The post Црвено-бели допутовали у Бар (недеља, 21) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment