Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Рутинска победа Црвене звезде на старту АНГТ турнира

Јуниори Црвене звезде су на сјајан начин отворили ново издање АНГТ „Марко Ивковић“ турнира – у првој утакмици убедљиво је савладана екипа Макабија из Тел Авива резултатом 82:71 (29:11, 15:19, 25:22, 13:19).

Утакмицом између нашег тима и екипе из главног града Израела отворен је овогодишњи АНГТ турнир, који се одржава од 1. до 3. марта у добро познатој хали “Александар Николић“.

Тренер јуниорског тима Црвене звезде Бранко Јоровић, али и сами играчи су пре почетка такмичења истакли колико им је битно да одиграју добро, а сјајну представу приредили су нам већ у првом мечу.

У Пиониру је током прве утакмице виђен и велики број навијача, те су наши момци имали велику подршку са трибина.

Обе екипе су поприлично добро ушле у меч, те смо до средине првог дела игре гледали колико-толико уједначену игру, а онда је јуниорски тим Црвене звезде убрзао ритам и наметнуо своју игру, те су до истека 10. минута успели да дођу до осетне предности – 29:11.

Где су стали у првој, ту су наставили у другој четвртини. Сјајна игра како у нападу, тако и у одбрани била је пристна и током другог квартала, па су изабраници Бранка Јоровића без много муке успевали да одрже двоцифрену предност, а на семафору је после првог полувремена писало 44:30 у корист нашег тима.

КК Црвена звезда Меридианбет (Ђорђе Костић)

Феноменално су црвено-бело играли и током другог полувремена. Без много муке су привели утакмицу крају, те славили рутински резултатом 82:71.

Показали су јуниори Црвене звезде јасну жељу да се боре за што бољи пласман, а најрасположенији у победи над израелским тимом били су Андреј Костић и Петар Радовић са по 18 поена.

Подсетимо, црвено-бели у петак играју још једну утакмицу и то против екипе ЕА7 Емпорио Армани Милан, а почетак тог меча заказан је за 17 часова.

Црвена звезда: Костић 18, Ћопић, Бјелица 7, Ерић 10, Лучић 1, Радовић 18, Виторовић 5, Цвијетић, Михајловић 2, Марјановић 10, Спасојевић 11, Ковачевић.

The post Рутинска победа Црвене звезде на старту АНГТ турнира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment