Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Малишани из Крушевца украсили Маракану на утакмици против Чукаричког

Наш клуб је на утакмици против Чукаричког у оквиру акције “Звезда је породица” угостио фамилију Јовановић из села Пепељевац крај Крушевца.

Веома узбуђени су били чланови шесточлане породице Јовановић у тренутку када је делегација Црвене звезде стигла на њихову адресу, а најсрећнији су били малишани Димитрије, Даница, Марта и Страхиња. Дечаци и девојчице су нас дочекали у Звездиним дресовима, а могли смо да сазнамо ко су њихови омиљени фудбалери које су једва чекали да виде уживо на Маракани. Са поносом бака и дека су истакли да је љубав у фамилији наследна, те да се преноси са генерације на генерацију.

Након вишечасовне вожње ка Београду породица Јовановић је стигла на стадион “Рајко Митић”, а одмах по доласку на највећи српски спортски објекат угостио их је председник нашег клуба – Светозар Мијаиловић, који им је уручио поклоне са Звездиним мотивима. Традиционално је уследило упознавање са Звездином историјом шетњом кроз наш музеј, а потом су деца уз баку и деку заузела места у ВИП Галерији на западној трибини.

Имали су прилику чланови породице из села Пепељевац да испрате победу црвено-белих и да уживају у головима Канге, Ендиаја и Букарија, али и да после меча сиђу на атлетску стазу. Искористили су тај незабораван моменат малишани да се фотографишу са својим идолима и остваре неизбрисиву успомену на вољени клуб.

The post Звезда је породица | Малишани из Крушевца украсили Маракану на утакмици против Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment