Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Каду: „Није нимало пријатно када ти звижде“

Каду
Каду
Каду

Играч који је експлодирао доласком Роберта Просинечког на чело стручног штаба Црвене звезде, момак који је издржао звиждуке, добрим играма, асистенцијама, головима и пре свега залагањем на терену, постао је миљеник навијача, Карлос Едуардо де Фиори Мендеш или свима познати Каду у разговору за „Мондо“ изјавио је да је много лакше и лепше играти, када са трибина долазе аплаузи уместо звиждука:

„И ја сам дуго чекао аплаузе, али верујте да ми није било лако у почетку… Када сам дошао овде било ми је тешко да се навикнем, највише због позиције. Знао сам тада да морам да мењам, да је Звезда на првом месту, али није било лако. Што је навијача више на трибинама, ти више остављаш срце доле на терену. Кад осетиш подршку, она те води кроз игру. То нам много значи. Сада је већ другачије, играм оно што ми највише ‘лежи’ и то се види, али ја и даље се трудим да напредујем, да ојачам, да радим напорно сваког дана како бих играо што боље. Мени је то много важно, зато што сада могу да разимшљам само о игри и да се концентришем на утакмицу и противника. Када ти звижде, није ти нимало пријатно, не можеш да се смириш и да покажеш шта знаш. Сада се много тога променило, из утакмице у утакмицу све је више навијача на трибинама и сви нас бодре, па је одмах лакше и лепше играти…“ – рекао је Каду и додао да му је жао што није играо у „вечитом дербију“ и да се нада добром наставку сезоне:

„Жао ми је, али на крају је било све у реду, добили смо утакмицу и то је битно. Није важно ко игра, важно је да Звезда победи. Жао ми је што нисам могао да помогнем екипи у тој тешкој утакмици и у важном тренутку за клуб, али сам се радовао као да сам био на терену. Ја се надам да ћу наставити тако, да ће бити и голова и асистенција, али мени је најважније да дајем све од себе на терену. Када почне утакмица, не размишљам ни о голу, ни о асистенцији, размишљам само да екипа победи. Да кад се заврши могу да кажем да сам дао 100 или чак 120 одсто могућности… Онда ти се све врати добро.“

Повезане вести

14 comments

Dante мар 28, 2012 at 18:46

Kadua za zeta!!! 😀

Reply
fringe мар 28, 2012 at 18:39

Odlican je Kadu ove sezone nego samo ne znam sto ga nema na listi najboljih strelaca lige kad je Covek postigao 9 golova ove sezone u superligi. Samo Kasalica je na listi sa 8. Nije mi jasno o cemu se radi zasto ga izostavljaju sa liste. Mislim da je to velika nepravda. Samo napred majstore!

Reply
milos мар 28, 2012 at 18:38

😀 KADU E L I J A 😀

Reply
Sabre мар 28, 2012 at 17:50

Kadu je posle Isaha i Kastilja najveci zvezdas medju strancima u celokupnoj zvezdinoj istoriji. Svaka mu cast i ja se iskreno nadam da ce u Zvezdi ostati sto duze, po mogucstvu i kao kapiten.

Reply
Marko Vozdovac мар 28, 2012 at 16:35

Nebrojeno puta smo mogli da vidimo da ovaj momak voli Zvezdu jednako kao i mi. Kad prodamo Mikica, Kaduu traku!

Reply
gile мар 28, 2012 at 15:29

iskreno ja ga nisam podnosio ali ljudi grese…a on sad igra za svaku pohvali….sada me borha malo nervira ,nadam se da ce i on da se popravi

Reply
Dijabola мар 28, 2012 at 15:57

I Borhan je dobar samo ti to ne vidis.

Reply
Беране ЦГ мар 28, 2012 at 15:25

Каду jе добар момак,никад се ниjе бунио и увиjек се максимално трудио.Кад је играо за Зету,радио jе рингешпил:)

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 28, 2012 at 15:13

Kadu majstore zasluzio si da ti se Marakana pokloni!Covek je rekao kljucnu stvar a to je da nikad ne treba zvizdati nasim igracima jer ih time samo jos vise demoralisemo i onda se jos vise pogube i naravno da bolja igra i rezultat izostanu!Kada igracu ne ide nikako ga ne treba pljuvati,prozivati i zvizdati vec ga treba bodriti i to ce mu dati snagu i vratiti samopouzdanje da se popravi i zaigra bolje.To treba da znaju oni likovi sto mnogo gledaju Barsu,Real,Milan i druge velikane i ocekuju od nasih igraca vanserijske igre sto je poptuno nerealno u ovom momentu.Ovog proleca Zvezda se dosta popravila,napredovala i sve ide na bolje.Mi navijaci trebamo da nastavimo da podrzavamo ekipu jer njima to mnogo znaci,i verujem da ce nam to visestruko vratiti na terenu.Ja verujem u sadasnju ekipu jer konacno imamo prave zvezdase u ekipi sto se vidi i sto se pokazalo kao pun pogodak.Napred Zvezdo

Reply
Теша_Делија!!! мар 28, 2012 at 17:10

Sta bre se.es?! Batina je iz raja izasla! I treba da ih izvizdimo ako igraju lose, da znaju da se ne zadovoljavamo malim stvarima.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 28, 2012 at 18:31

Prvo,ti si nevaspitan!Nemoj tako da mi se obracas,jel znas?Mozda se obracas nekom ko moze otac da ti bude a i ne znam cime sam ja izazvao takvu tvoju reakciju?Moze da se negoduje ali posle utakmice a ne u toku utakmice jer ga time samo sputavas i cinis jos nervoznijim.

Reply
Delije_Austrija мар 28, 2012 at 15:07

obozavam naseg kakdua jer, su mu krenule suze kad je odigrao lose, nervira se kad izgubi zvezda a puno mu srce radosti kad pobedi… samo HRABRO!!

Reply
Александар мар 28, 2012 at 15:06

Каду Србине!

Reply
Srpkinja мар 28, 2012 at 15:01

Nikad nisam podrzavala zvizdanje, pogotovu u slucaju Kadua, samo napred i pokazi sta znas!!

Reply

Leave a Comment