Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

ЖФК Ц. звезда гостује Јагодини у Купу Србије

ŽFK Crvena zvezda

У просторијама Фудбалског савеза Србије одређени су парови осмине финала Купа Србије за жене. Жребање је било дириговано пошто су клубови били подељени у два „шешира“. У првом су се нашла имена клубова који су у такмичарској сезони 2010/11 години били пласирани од првог до осмом места у елитном фудбалском рангу, док су у другом „шеширу“ били клубови који су заузели позиције испод осмог места, као и победници регионалних Куп такмичења на територији Београда, Војводине, западне и источне Србије.

Вољом жреба одлучено је да се у осмини финала Купа Србије ЖФК Црвена звезда састане са екипом ЖФК Јагодина и то на гостујућем терену, а меч је на програму 18. априла.

ЖФК Јагодина такмичи се у оквиру Друге лиге „Југ“ у којој се такмичи укупно пет клубова. Након првог дела шампионата (који чини свега четири утакмице), Јагодинке су прве на табели са максималним учинком. На четири меча оствариле су исто толико победа уз гол разлику 14:1. У последњем мечу играчице Јагодине савладале су екипу Колибрија са 2:0.

Парови Купа Србије за жене:

Тријумф : Слога

Јагодина : Црвена звезда

Унафортуна : Спартак

Мачва : Напредак

БСК Борча : Машинац

Шабац : Нови Бечеј

Екипа ЖФК Пожаревац је слободна у овој рунди Куп такмичења.

Повезане вести

Leave a Comment