Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатЗвездаши широм светаФудбал

Stojković u Partizanu

Vladimir Stojković

Vladimir Stojković, golman reprezentacije Srbije koji je prošao kompletnu omladinsku školu na Marakani, te kasnije nastupao i za prvi tim, potpisao je ugovor sa Partizanom do juna 2011. godine kao pozajmljeni igrač lisabonskog Sportinga.

Stojković se nudio rukovodstvu našeg kluba ovog i prošlog leta, međutim, zbog činjenice da Zvezda već ima golmana reprezentativnih kvaliteta u liku Saše Stamenkovića, koji ujedno i nije „linijaš“ kao Stojković, transfer nije dolazio u obzir.

Sam odlazak Stojkovića iz našeg kluba desio se pod čudnim okolnostima, obzirom da je u mnogim medijima bilo objavljeno da je iskusni golman ucenjivao klub i tražio veliki novac, te ga je tadašnji predsednik Dragan Stojković brže-bolje prodao u francuski Nant. Međutim, Stojković se u inostranstvu nije naigrao, niti pružao kvalitetne partije, te je uglavnom grejao stolicu na tribinama i išao od kluba do kluba kao pozajmljen igrač.

Nema sumnje da će na narednom večitom derbiju navijači prirediti poseban doček i poruke za Stojkovića koji je postao regularan član našeg kluba kupovinom članske karte pre dva meseca.

Повезане вести