Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин Деда Мраз се дружио са бебама из Републике Српске

Традиционални Звездин зимски караван је наставио да усрећује децу Републике Српске, те је данас црвено-бели Деда Мраз посетио Брчко, Шамац, Модричу, Градишку, Козарску Дубицу и Приједор, где смо обрадовали 10 беба рођених 2023. године.

Бебе које су рођене у години која је на измаку, а које су уједно и чланови Црвене звезде су тако имале прилику да се друже са нашим Деда Мразом и приме поклоне. Сјајно гостопримство њихових родитеља и осталих чланова породице само нам је показало колико се Звезда воли у Републици Српској. Осмех на дечијим лицима је био невероватно драгоцен и показао да је црвено-бели караван више од саме акције. Он је заправо потврда малишанима да навијају за прави клуб који у сваком тренутку мисли на њих. Што се нас тиче, не постоји бољи осећај од добре енергије коју понесемо када год напустимо црвено-беле домове, а чињеница да су бебе одушевљене када их посетио Звездин Деда Мраз, само говори о синергији коју имамо са нашим навијачима.

Упркос томе што се караван у Београду завршио, наша експедиција сутра наставља да увесељава мале звездаше у Бањалуци, Добоју, Теслићу и Лозници.

The post Звездин Деда Мраз се дружио са бебама из Републике Српске appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment