Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милоје пожелео Звезди срећу пред вечити дерби

Делегација ФК Црвена звезде предвођена председником Светозаром Мијаиловићем и потпредседником Јованом Кулетом Аћимовићем је посетила „Дом за старе“ на Дедињу, где смо обишли легендарног голмана Звонка Милојевића и уручили му поклоне, а он нам пожелео срећу пред 171. вечити дерби.

Милоје је чувао Звездин гол у Токију када смо савладали Коло Коло са 3:0 и попели се на кров света, чиме се златним словима уписао у историју нашег клуба. Нажалост, 2007. године је доживео тешку саобраћјну несрећу и остао непокретан, али Звезда га није, нити ће га икад заборавити. Миљеник навијача нас је дочекао са осмехом, и говорио о односу са клубом, те да Маракану доживљава као другу кућу, а да нека пријатељства трају цео живот, потврђује однос чувеног голмана са Дејаном Станковићем. Наиме, пријатељство датира још из омладинских дана, када је Деки постао првотимац, а Милоје носио капитенску траку. Тада га је Милоје редовно возио на тренинге, а и дан данас су у контакту.

Делегација нашег клуба му је уручила симболичне поклоне у виду Звездине опреме, али и намирница неопходних за живот. Милоје је Звезди пожелео срећу у 171. вечитом дербију уз поруку да верује да би млади Звездини играчи могли да буду превага у нашу корист.

The post Милоје пожелео Звезди срећу пред вечити дерби appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment