Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Дечаци показали да су будућност Звезде

Најбоља партија омладинске селекције Црвене звезде ове сезоне виђена је данас, када смо ремизирали са Манчестер Ситијем резултатом 2:2, упркос томе што смо имали сијасет изгледних прилика да решимо питање победника. Пун позитивних утисака био је шеф стручног штаба Ненад Милијаш.

Лепа утакмица за ову децу и заиста ми је жао што нису победили, јер су заиста дали све од себе. Имали смо доста прилика… Манчестер Сити је најквалитетнија екипа у групи, показали су то на свим утакмицама, али свака част мојим играчима који су дали све од себе и иду на заслужени одмор – почео је Милијаш.

Меч су головима обележили момци који су се недавно нашли и у првом тиму Звезде – Шљивић и Максимовић.

– Драго ми је што су Шљивић и Максимовић постигли голове. Прелепи погоци и сигурно ће се дуго причати о њима. Штета стварно што нисмо победили, али морамо да научимо из тога. Ово је свакако нешто најбоље што омладински фудбал доноси. Доста играча има квалитет да има на том нивоу, и то ми је треба.

Звезда полусезону у Омладинској лиги Србије завршава на другом месту…

Не оптерећујем се местом на табели, него тиме како дечаци играју и напредују. Циљ је да формирамо што више играча за први тим Црвене звезде. Има још много утакмица пред нама, а што се тиче игре, на прави начин смо завршили полусезону и постајемо све бољи тим – подвукао је Милијаш.

The post Милијаш: Дечаци показали да су будућност Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment