Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци верују у пуне трибине против Манчестер Ситија

Омладинска селекција Црвене звезде у среду од 14 часова дочекује Манчестер Сити на Вождовцу у оквиру последњег кола групне фазе Лиге шампиона за младе. Уочи ове утакмице, два талентована везњака у редовима Ненада Милијаша – Лука Лечић и Алекса Цветковић су изнели своја очекивања и позвали навијаче да их подрже.

Јуниори нашег клуба немају шансе да се пласирају у наредну рунду најелитнијег такмичења у Европи, јер су Манчестер Сити и Лајпциг на прве две позиције са 13 и 10 бодова, док су Звезда и Јанг Бојс на деоби трећег места са по једном победом, али мотива неће изостајати, тврди Лука Лечић.

Прво место у групи довољно говори о квалитетима јуниорске екипе Манчестер Ситија, али желимо да пред нашом публиком покажемо да смо заслужили да презимимо у Европи и да нам је фалило само мало више среће у неким тренуцима. Боли нас пораз против Лајпцига у Немачкој још увек, али то је фудбал и некад се на тежи начин гради победнички карактер. Позивам навијаче да дођу у што већем броју, и да нас подрже, те да онда сви заједно идемо на Маракану и навијамо за Звезду – рекао је Лука Лечић.

Сагласан са саиграчем из везног реда је и луцидни Алекса Цветковић.

Имамо велики мотив да на најбољи могући начин ставимо завесу на јесењи део сезоне. Није све било идеално од самог старта, јер иако смо пружали добре партије, на неким мечевима нам је изостао резултат. Сада са великом дозом самопоуздања, након серије победа у Омладинској лиги Србије дочекујемо Манчестер Сити – једну од најбољих екипа у свом узрасту. Позивам навијаче да у што већем броју дођу да нас подрже и дају нам ветар у леђа да остваримо важну победу на психолошком плану за наставак сезоне и да направимо добру увертиру за утакмицу на Маракани – закључио је Алекса Цветковић.

Подсећамо све навијаче да је шал обавезан на утакмици првотимаца против Манчестер Ситија, како би кроз још једну сјајну слику Маракане представили наш клуб Европи у најлепшем светлу.

Звездаши, дођите на утакмицу и понесите шал!

The post Омладинци верују у пуне трибине против Манчестер Ситија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment