Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда први клуб из Србије који је покренуо Воцап канал

Фудбалски клуб Црвена звезда већ годинама ужива сјајну подршку заљубљеника у црвено-беле боје на друштвеним мрежама, који свакодневно прате дешавања у нашем клубу, те смо се одлучили да први у Србији покренемо и Воцап канал, где сви навијачи од 25. септембра ове године прате специјални звездашки садржај и на поменутој платформи.

Поред информативе, која се односи на време одигравања утакмица, продају улазница, као и обавештења намењена навијачима о најбитнијим догађајима, на нашем Воцап каналу можете уживати и у бројним занимљивим видео клиповима. Навијачи су до сада имали прилику да испрате голове црвено-белих, које су постизали у Лиги шампиона, сјајне кореографије Звездиних присталица, али и моменте након дуела. Такође сви корисници на нашем каналу могу за пронађу и занимљиве гифове, који су шаљивог карактера, а које и они сами могу користити у свакодневној преписци.

Воцап канал Црвене звезде се издваја и по бројним квизовима, кроз које сви звездаши могу да провере знање о вољеном клубу, али и сазнају нове детаље. У наредном периоду заљубљеници у црвено-беле боје који се придруже нашој новој друштвеној мрежи ће моћи да испрате ексклузивни садржај, намењен искључиво корисницима Воцапа.

Уколико још увек нисте постали део наше Воцап заједице, то можете учинити кликом на ЛИНК.

The post Црвена звезда први клуб из Србије који је покренуо Воцап канал appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment