Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Кнежевић поново креирао

Чак 10 фудбалера Црвене звезде који се кале у другим клубовима је током викенда забележило наступе, а највише су се истакли асистенцијама Никола Кнежевић и Кенеди Икпоро.

Осим Кнежевића, још три фудбалера су се нашла на терену за ОФК Београд и водили „Романтичаре“ до нове победе у Првој Лиги Србије против Јединства из Уба (3:0). По 87 минута су на терену провели имењаци Никола Митуљикић и Никола Кнежевић, који је у 84. минуту на сјајан начин са десне стране пронашао усамњеног Касалицу, а бивши нападач Звезде погодио даљи угао Јединства. Александар Ђермановић је на терену провео читав меч, а Јован Митуљикић игру напустио у 76. минуту.

Андрија Масимовић је уписао 45 минута у победи нашег развојног тима Графичара над екипом Радничког са Новом Београда (4:2). У дуелу ,,Графоса” и Новобеограђана је заблистао Кенди Икпоро, који је за 74 минута проведених на терену успео на изавредан начин да асистира код изједначујућег поготка. Млади Нигеријац се феноменално снашао код корнера и главом оставио лопту на зицер Симчевићу.

Милош Гордић се поново нашао између статива ,,Тракториста” у поразу од Спартака (0:1). Гордић је бранио цео меч и забележио неколико добрих интервенција, али је на крају пукла одбрана у 80. минуту. Убрзо после тога је из игре изашао Никола Глишић који је на терену провео 83. минута.

Стефан Лековић је још једном бранио боје Виљареала Б у шпанској Сегунди. Млади штопер је на терену провео 45 минута у поразу ,,Жуте подморнице” против Расинга (2:0). Урош Лазић је одиграо још један одличан меч у дресу Новог Пазара. Звездин бек је уписао свих 90 минута у победи његовог тима у гостима против Радничког 1923 (0:4), где је имао значајну дефанзивну и офанзивну улогу.

Шансу овог викенда на терену нису добили Андреј Ђурић, Јегор Пруцев, Огњен Мимовић, Александар Кахвић, Иван Никчевић, Владислав Голдин и Мухамад Умар.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Милош Гордић (ИМТ) – 90 минута у поразу од Спартака (0:1)

Никола Глишић (ИМТ) – 83 минута у поразу од Спартака (0:1)

Стефан Лековић (Виљареал Б) – 45 минута у поразу од Расинга (2:0)

Александар Ђермановић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над Јединством (3:0)

Урош Лазић (Нови Пазар) – 90 минута у победи над Радничким 1923 (0:4)

Андрија Максимовић (Графичар) – 45. минута у победи над Радничким Нови Београд (4:2)

Никола Кнежевић (ОФК Београд) – 87 минута и асистенција у победи над Јединством (3:0)

Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 87 минута у победи над Јединством (3:0)

Јован Митуљикић (ОФК Београд) – 76 минута у победи над Јединством (3:0)

Кенеди Икпоро (Раднички НБ) – 75. минута и асистенција у поразу од Графичара (4:2)

The post Звездаши на каљењу – Кнежевић поново креирао appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment