Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци спремни за Јанг Бојс

Јуниори Црвене звезде ће гостовати омладинском саставу Јанг Бојса у уторак, 28. новембра од 14 часова и 30 минута на “Арени Тун” у оквиру петог кола групне фазе Лиге шампиона за младе. Изабраници Ненада Милијаша су спремни за надметање са представницима швајцарског тима, а дуел са нестрпљењем чекају креатори игре Јован Шљивић и Андрија Максимовић.

Пред нама је нови меч у Лиги шампиона, што је прилика за надметање и доказивање. Увек ми је задовољство да представљам Црвену звезду на међународној сцени. Главни циљ је да потврдимо одличну партију из Београда у Берну. Тада смо на стадиону Вождовца одиграли заиста одлично и надиграли противника у малтене свим сегментима игре. Нажалост, тренутно немамо резултатске шансе за европско пролеће, али желимо да представимо Звезду у правом светлу – рекао је Шљивић.

Један од најмлађих актера наших омладинаца – Андрија Максимовић рођен 2007. године истиче да је екипа спремна за нови тријумф у најквалитетнијем клупском такмичењу за младе фудбалере.

Једва чекам дуел са Јанг Бојсом, јер су овакве утакмице за мене инспиративне. Наступати за Звезду у Лиги шампиона је остварење сна. Свесни смо да утакмица нема значај у смислу резултата, али желимо да победимо и покажемо да имамо квалитет и да смо будућност клуба. Атмосфера у екипи је одлична и даћемо све од себе да донесемо тријумф у Београд – речи су Максимовића.

The post Омладинци спремни за Јанг Бојс appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment