Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Првотимци Звезде посетили изложбу “Дани Ермитажа у Србији”

Првотимци Црвене звезде су се заједно са члановима стручног штаба после данашњег преподневног тренинга упутили према Народном музеју Србије где су присуствовали изложби “Дани Ермитажа у Србији”, која је организована под покровитељством компаније “Газпром”.

Црвено-бели су се након неколико дана паузе вратили на терен и наставили припреме за предстојеће утакмице које их очекују до краја полусезоне. По завршетку тренинга играчи и чланови стручног штаба су посетили Народни музеј Србије и уживали у изложби “Дани Ермитажа у Србији”, која се одржава у периоду од 24. октобра до 24. новембра. Фудбалери нашег тима су током боравка у Русији имали прилику да обиђу један од највећих музеја на свету, те су данашњом посетом употпунили доживљај и разговарали о свему виђеном у Београду, али и Санкт Петербургу.

Дефанзивац наше екипе – Немања Милуновић је истакао задовољство због тимске посете Народном музеју Србије.

Клуб нам је омогућио да присуствујемо занимљивој презентацији у Народном музеју Србије. Задовољство је видети антиквитете, које до сада нисмо посматрали уживо. Интересантна чињеница јесте да је изложба намењена и људима који имају проблема са видом, како би могли да сазнају много тога о уметности. Увек смо ту да заједно негујемо другарство и одазовемо се манифестацијама овог типа. Имали смо могућност да посматрамо изложене реплике из Ермитажа, те је ово одлична прилика за све људе који немају могућност да оду у Санкт Петербург. Позивамо све заинтересоване звездаше да посете Народни музеј Србије – поручио је искусни дефанзивац.

The post Првотимци Звезде посетили изложбу “Дани Ермитажа у Србији” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment