Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Одржана друга редовна седница Скупштина КК Црвена звезда Меридианбет

КК Црвена звезда Меридианбет одржао је у среду 15.11.2023. године другу редовну годишњу седницу Скупштине клуба.

Редовној седници која је одржана у хотелу „Радисон Блуе“ у Београду присуствовало је 42 од 57 чланова Скупштине, а дневни ред састојао се од 7 тачака.

Након што је усвојен записник са претходне Скупштине, Председник клуба информисао је чланове Скупштине о пречишћеном тексту и изменама Статута. Такође кооптирана су и два нова члана у Скупштину КК Црвена звезда Меридианбет. Изменама Статута укинуто је председништво клуба, знатно већа овлашћења у раду имаће нови Управни Одбор, и Колегијум који је основан и чине га: Председник и потпредседници Скупштине као и Председник и потпредседник Управног Одбора.

Једногласно је потврђен избор новог председника и потпредседнка Управног Одбора. Као што је клуб и најавио у званичном саопштењу након претходне седнице Председништва клуба, те функције обављаће угледни привредници, господа Жељко Дрчелић и Живорад Васић.

Мандат новог УО усуглашен је са трајањем мандата Скупштине и осталих тела на три године.

Под тачком разно, председник клуба информисао је чланове Скупштине о текућим темама, финансијским извештајима, дневном пословању клуба, кадровским питањима везаним за први тим, али и решењу великог проблема са терминима у малој Сали Београдске Арене који је у среду дефинитивно решен.

Током свог излагања извештаја, председник клуба се захвалио на огромној помоћи председнику Републике Србије, Влади Републике Србије, граду Београду и насловном спонзору компанији Меридианбет,као и компанији Телеком, јер би без њихове подршке, без обзира на рекордан приход од продаје сезонских и дневних карата, као и од уговора са спонзорима свакодневни рад клуба, практично био немогућ!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post Одржана друга редовна седница Скупштина КК Црвена звезда Меридианбет appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment