Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда Меридианбет – Нападнути чланови делегације нашег клуба и новинари у Задру

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да су током суботе увече у два одвојена инцидента у Задру без икаквог разлога, нападнути члан УО нашег клуба, заједно са још једним пријатељем клуба са којим је био друштву, као и два члана новинарске екипе која је са делегацијом КК Црвена звезда Меридианбет стигла из Барселоне!

Сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени, и том приликом доживели су повреде!

Као клуб захтевамо хитну реакцију надлежних органа, на првом месту хрватске полиције и служби безбедности као и привођење нападача, јер је просто невероватно да се нападају људи који су у Задар стигли као део делегације нашег клуба, који нису имали никаква обележја нашег клуба на себи, нити су на било који начин провоцирали било кога!

Посебно је симптоматично да ми као клуб из Београда већ имамо информације да оба напада повезује иста особа (возач таксија) који је са аеродрома превозио и новинарску екипу, и члана нашег Управног одбора!

Због свега наведеног, а могуће и као последица отвореног писма навијача Задра које је потпуно непотребно подигло тензију, као и свега што се дешава током суботе у Задру, КК Црвена звезда Меридианбет и званично је затражио да се утакмица у недељу игра без присуства публике – јер нам увертира од суботе, када је без икаквог разлога почео својеврсни лов на људе из делегације нашег клуба, наговештава да услови за одигравање утакмице неће бити регуларни!

КК Црвена звезда Меридианбет

The post КК Црвена звезда Меридианбет – Нападнути чланови делегације нашег клуба и новинари у Задру appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment