Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Багајев шампионски на Океанија Опену у Перту

Одличне вести стигле су нам из далеке Аустралије, из Перта где је на Океанија Опену, Бајсангур Багајев, Звездин првотимац и репрезентативац Србије још једном одушевио нацију и навијаче Клуба из Љутице Богдана. Багајев се окитио шампионском титулом у конкуренцији до 73 килограма чиме је поновио успех са Опена који је одржан у престоници Чешке.

У Аустралији смо опет на татамију гледали Багајева у издању у каквом га и познајемо. Фокусиран, брз и без грешке. До перфекције је извео све што је договорено са тренером Владимиром Јовичићем чиме је и заслужио привилегију да се нађе на највишем степенику победничког постоља и да се у Перту слуша химна „Боже правде“.

Шпанца Хозе Антионио Аранда Олалу Бајсангур Багајев решио је за одличан старт на такмичењу са 10:0. Немца Игора Вандткеа победио на је wазари. Нарлан Османов из Азербејџана није имао шансе против српског џудисте који је и овај меч решио максималним резултатом у своју корист 10:0. Бајсангур Багајев је уписао још једну победу овога пута у полуфиналу Океанија Опена, против Британца Ерика Хама 10:0. У великом финалу под Звездиним првотимцем поклекао је још један одличан џудиста, Шпанац, Хорхе Кано Гарсија. Победом у финалу Бајсангур Багајев у Звездинз богату ризницу додао је још једно вредно, златно одличје.

The post Багајев шампионски на Океанија Опену у Перту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment