Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Карте за меч против Будућности у продаји, дођите и пружите подршку тиму, важно је!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након врло важно и велике победе над Бајерном у пуној Београдској Арени, окрећу се новим обавезама и утакмицама.

Црвено-бели већ у недељу играју дерби 6.кола АБА лиге против екипе Будућности. Утакмица се игра у Београдској Арени у недељу од 19 часова.

Тим поводом КК Црвена звезда Меридианбет пустио је у петак од 10 часова појединачне карте за ту утакмицу онлајн преко сајта нашег партнера tickets.rs као и на свим продајним местима „Tickets“, по следећим (стандардним ценама) за регионално такмичење:

Звездаши… најбоље се осећамо играјући Евролигу у пуној Арени, то је наш природни амбијент више од једне деценије! Међутим, утакмице у регионалној лиги су изузетно важне из више разлога!

У претходном колу поново смо видели између редова и прикривених намера да многима смета успех Црвене звезде! Само подршком нашем тиму и то у што већем броју и на утакмицама АБА лиге показујемо нашу снагу на терену и ван њега…

Дођите у недељу у Београдску Арену да након важног тријумфа над Бајерном наставимо са победама и пружимо подршку тиму!

КК Црвена звезда Меридианбет – КК Будућност (недеља 19 часова)!

The post Карте за меч против Будућности у продаји, дођите и пружите подршку тиму, важно је! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment