Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Реми са ТСЦ за бригу

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су на Маракани са екипом ТСЦ из Бачке Тополе и тако наставили резултатску и што је још битније играчку агонију.

Црвена звезда – ТСЦ 1:1 (0:0)

Стадион: “Рајко Митић”

Судија: Милан Митић

Стрелци: Катаи у 84.минуту за Звезду, Ђаковац у 91. за ТСЦ

Жути картон: Јовановић, Ђорђевић (ТСЦ), Иванић (Звезда)

ТСЦ: Симић, Ђорђевић, Антонић, Чалушић, Влалукин, Радин, Кувељић, Станић, Петровић, Јовановић, Ћирковић.

Црвена звезда: Глазер, Ђига, Драговић, Родић, Недељковић, Стаменић, Хванг, Лучић, Иванић, Олајинка, Букари.

Утакмица је почела иницијативом Звезде која је имала много већи посед лопте и комбиновала на половини противника покушавајући да озбиљније угрози противника а противник се добро и организовано бранио и чекао контру да угрози гол Звезде.

Била је агилна Звезда али иако је било неколико непријатних ситуација пред голом гостију, фалила је реализација и сваки покушај Звездиних фудбалера је био изблокиран и најчешће се завршавао корнером за Звезду којих је Звезда извела чак 9 само у првом полувремену. Тако је након три узастопна корнера се лопта одбила до Иванића који врло добро шутира али голман гостију брани тај ударац.

У 17. минуту Ђига губи лопту на половини Звезде и Јовановић је повукао ка голу, али је изблокиран и од свега само корнер за госте. То је била прва озбиљна прилика за госте који треба поменути.

Поред ове шансе вреди напоменути још једну, најбољу шансу за госте, у 27. минуту када након центаршута на другу стативу и покушаја гостију Глазер одбранио а онда су фудбалери Звезде избацили лопту са гол линије.

То је све што се тиче гостију али не и што се тиче Звезде. Још неколико ситуација вреди поменути. Најпре ону најбољу из 32. миниту када је Хванг након добре одбране избацио Букарија по десној страни, он у свом стилу повукао и убацио у казнени простор где је Лучић из изгледне ситуације шутирао преко гола.

У 35.минуту бележимо спорну ситуацију. Олијанка је пробио са десне стране, ушао у шеснаестерац, дошло је до контакта, пао је Олајинка али ни судија ни ВАР се нису огласили.

Након тога видели смо општу офанзиви на гол гостију али се гости одлично бране.

Треба напоменути и да је тренер Бахар био принуђен да изврши једну измену у 23.минуту јер је након гужве у шеснаестерцу Звезде Чалушић ударио Недељковића. Неколико минута му се указивала помоћ и на крају се повезом око главе наустио игру, заменио га је Лазар Николић а фудбалер ТСЦ је за учињено добио жути картон.

Како се завршило прво, тако је почело и друго полувреме – офанзивом Звезде.

Наставили су се и корнери и после првог у другом полувремену бележимо покушај Хванга након одбитка али преко гола.
Настављају да се ређају шансе за Звезду, Олијанка маши са пет метара, па онда и Иванић из изгледне ситуације шутира преко гола након што је дочекао на другој стативи један центаршут са десне стране, па Хванг одузима лопту, продире кроз средину, шутира али непрецизно.

Након свих тих покушаја Звезде, један центаршут са леве стране Јовановић успева да скрене ка голу али срећом лопта погађа спољни део мреже.

У наставку, Букари покушава два пута – прво одбитак након корнера преко гола а онда и директно у голмана.

У 66.минуту Бахар прави троструку измену не били поправио реализацију, па тако Стаменића мења Красо, Букарија Мијатовић а Олајинку Ндијае.

Звезда и даље напада али гола и даље нема па Бахар прави нову измену у 73.минуту, Иванића мења Катаи и то се испоставио као прави потез јер је управо Катаи успео да убаци лопту главом у гол након више покушаја који су били изблокирани. Коначно гол, рекло би се заслужено.

Мало је тада проиграо ТСЦ, преузео посед и до краја се дешава оно чега смо већ били сведоци, након тешко постугнутог гола, лако га примамо. Погодио је резервиста Ђаковац.

Нажалост испоставило се и да је то коначан резултат за болан кикс на свом терену и наставак агоније и старих проблема коју Звезду прате од почетка ове сезоне. И оправдан бес и салву звиждука након што је судија одсвирао крај.

.

Повезане вести

Leave a Comment