Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Карте за „ретро утакмицу“ са Бајерном у продаји од понедељка, бодрите црвено-беле и освојите вредне награде

КК Црвена звезда Мериданбет наредну утакмицу Евролиге организује као домаћин наредног четвртка против екипе Бајерна.

Утакмица са (као и све остале) игра у Београдској Арени, са почетком у 20 часова.

Тим поводом КК Црвена звезда Меридианбет пушта у понедељак у 12 часова карте у продају по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера Tickets.rs као и онлајн на сајту tickets.rs

Цене карата које ће се наћи у продаји су следеће:

КК Црвена звезда Меридианбет и овога пута приредио је изненађење за све наше навијаче.

Утакмица са Бајерном ће бити тематска. Тема ове утакмице два велика светска и препознатљива клуба је „Ретро баскет wеек“ и биће реализована у сарадњи са адидасом, којиме су премиум клубови управо Црвена звезда и Бајерн.
Због тога и тим поводом КК Црвена звезда је припремио много занимљивих акција и активација, о чему ће Клуб благовремено обавештавати све навијаче путем канала комуникације на друштвеним мрежама.

На утакмици са Бајерном посветићемо пажњу и легендама Клуба, светлим и највећим моментима наше пребогате историје, и све то у комбинацији са легендарним моделима адидаса који су били неизоставни део наших кошаркашких успеха као спортски реквизит и део спортске опреме наших кошаркаша.

Такође, клуб је припремио и наградне игре и прилику за наше навијаче да освоје вредне награде, а по први пут биће изложене и вредне ствари из клупске историје, које ће многи навијачи бити у прилици по први пут да виде уживо.

Дођите, пружите подршку нашем тиму и нашој Црвеној звезди и вратите се кроз време наредног четвртка у својеврсном времеплову који ће за вас направити Црвена звезда, адидас и Бајерн!

The post Карте за „ретро утакмицу“ са Бајерном у продаји од понедељка, бодрите црвено-беле и освојите вредне награде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment