Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Митровић: Атмосфера са трибина ће нас носити до успеха

Фудбалери Црвене звезде ће одмерити снаге са Јанг Бојсом у среду, 4. октобра од 21 час на домаћем терену у оквиру другог кола групне фазе Лиге шампиона. Спрема се поновни спектакл на стадиону “Рајко Митић”, а очекивања пред дуел са швајцарским тимом је изнео брзоноги Стефан Митровић.

Направили смо добру увертиру пред деул Лиге шампиона тријумфом у домаћем првенству. Битно је да смо се вратили на победнички колосек пред изузетно важан меч за нас играче који носимо црвено-бели дрес, али и за целокупну звездашку публику. Знамо колико навијачима значи утакмица која нас очекује у среду и са тим размишљањем се максимално припремамо за Јанг Бојс. Тренирамо пуним интензитетом уз фокус на тактичким финесама, а врло добро смо упознати са квалитетима наредног противника. Уочили смо врлине противника, али и делове игре где можемо да будемо конкурентни и опасни по гол ривала. Анализирали смо сусрет Швајцараца против Лајпцига и свесни смо квалитета који поседују. Ипак играмо на нашем стадиону и мислим да предност домаћег терена доноси много. Утакмица против Јанг Бојса, коју сам као навијач посматрао 2019. године, ће нам бити инспирација за оно што следи – почео је Митровић.

Хитроноги дриблер са нестрпљењем очекује утакмицу у среду, верује у пуне трибине највећег српског стадиона и уз то напомиње да ће екипа дати све од себе да дође до првог тријумфа у Лиги шампиона у актуелној сезони.

Преко породице и пријатеља, нема ко ме није питао за карте. Верујем да ће стадион бити крцат, те да ће навијачи направити спектакл на трибинама. Биће ово лично за мене први пут да играм Лигу шампиона на Маракани, премда сам већ осетио чар најпрестижнијег фудбалског такмичења против актуелног шампиона Европе – Манчестер Ситија. Уколико приступ игри, пожртвованост, упорност и борбеност буду са наше стране исти, или наравно још већи, као што је то било у Енглеској, сигуран сам да можемо до позитивног резултата. Вредно се спремамо за један од најважнијих мечева ове сезоне, желимо да донесемо радост свима који воле Црвену звезду. Морамо да покажемо величину нашег клуба у правом светлу и уз атмосферу са трибина манифестујемо снагу Маракане – закључио је Митровић.

The post Митровић: Атмосфера са трибина ће нас носити до успеха appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment