Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

“Црвено-бела крв” 28. пут – прикупљена 821 јединица крви

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ од 10 до 18 часова одржан други дан акције „Црвено-бела крв“. Ово је 28. пут да се акција одржава у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије, а навијачи су осим на Маракани крв могли добровољно да дају и у Косовској Митровици, где је приикупљено 17 јединица крви. Рачунајући обе локације прикупили смо 821 јединицу крви.

Навијачи Црвене звезде су у великом броју посетили Маракану у претходна два дана, а још једном су заљубљеници у црвено-беле боје показали да имају велико и хумано срце. У Медија центру Маракане током 1. и 2. октобра су прикупљене 804 јединице крви, чиме је наш клуб изузетно поносан на свог 12. играча. Најхуманији навијачи нашег клуба су награђивани улазницом за меч другог кола групне фазе Лиге шампиона, који ће наши првотимци одиграти у среду, 4. октобра од 21 час против Јанг Бојса.

Тиме је акција “Црвено-бела крв”, коју наш клуб успешно спроводи годинама уназад уз сарадњу са Институтом за трансфузију крви Србије, обележена на најпрофесионалнијем нивоу, док су звездаши поново манифестовали прави пример свим становницима наше државе. Показале су Делије да нису подршка само са трибина, већ и у важнијим, животним биткама.

Овом приликом Фудбалски клуб Црвена звезда захваљује се свима који су се одазвали позиву и учествовали у 28. акцији „Црвено-бела крв“.

The post “Црвено-бела крв” 28. пут – прикупљена 821 јединица крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment