Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„Media Day“ КК Црвена звезда Меридианбет 2023

КК Црвена звезда мтс одржао је у уторак у сарадњи са Евролигом свој редовни „Media Day“ у хали „Александар Николић“.

Том приликом, осим материјала који ће бити коришћени током целе такмичарске сезоне 2023-2024, наш „Media Day“ послужио је и за званично представљање нових дресова КК Црвена звезда у такмичарској сезони, али и могућност за припаднике медија да по први пут поразговарају са играчима нашег тима.

У неформалном делу пре разговора са играчима, новинарима се обратио први тренер Душко Ивановић

Имали смо предсезону у некомплетном саставу, јер је неколицина играча играла на Светском првенству, али мислим да смо успешно одрадили припрема, највише захваљујући уводном делу у Старој Пазови где смо имали изванредне услове. Могли смо физички да се добро спремимо и да поставимо системе у одбрани и нападу. Нови играчи су на пријатељским утакмицама показали да имају квалитет који смо мислили да имају. Само је питање времена да се уклопимо. Треба времена да сви ти играчи, а има их доста, нађу своје право место, али сам доста задовољан овим што смо досад урадили – рекао је Ивановић и додао:

У великом сам клубу и ту су циљеви увек највећи. Идемо утакмицу по утакмицу, па ћемо да видимо докле ћемо да дођемо. Примарни циљ је да добијемо први меч, па ћемо да видимо за даље – рекао је Ивановић који се осврнуо и на постепено прикључивање играча због обавеза на СП:

– То јесте мали проблем. Када смо почели припреме, дошли смо до једне одређене тачке са задовољавајућом формум, али чим би дошао нови играч, одмах би аутоматски изгубили ритам и тражили ново уклапање, али шта је ту је. Све то иде својим током. То је саставни део спорта, а нарочито припрема, те мале повреде које поремете играче и тим. Имамо још неколико дана до почетка и надам се да ћемо бити спремни.

Нова сезона за црвено-беле почиње званично већ за 4 дана у суботу (20 часова) утакмицом са екипом Игокее у Лакташима, а званичну београдску премијеру тим ће имати наредног четвртка 05.10. против екипе АСВЕЛ-а у Београдској Арени.

Део богатог материјала видећете у наредном периоду и на клупским платформама, кроз галерије слика, видео материјал и интервјуе Милоша Теодосића, Yага Дос Сантоса, Дејана Давидовца, Луке Митровића, Марка Симоновића и Адама Хангде…

Како је изгледао „Media Day“ 26.09.2023. године можете погледати у изузетно богатој галерији слика испод

The post „Media Day“ КК Црвена звезда Меридианбет 2023 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment