Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Приступ као у Манчестеру кључ успеха на дербију

Пред фудбалерима Црвене звезде је први овосезонски вечити дерби, који ће одиграти на гостујућем терену у среду од 19 часова, а очекивања од тог дуела је изнео Срђан Мијаиловић, који је истакао да је приказана борба против Манчестер Ситија прави рецепт за успех.

Припреме за вечити дерби су у току, радимо напорно и спремни смо да покажемо квалитет који поседујемо. Много нам је значила утакмица против Манчестер Ситија у којој смо потврдили да можемо да играмо и са најбољим екипама света, али смо добили и инекцију самопоуздања, што је пред дуел као што је вечити дерби изузетно важно. Напорно тренирамо како бисмо се и у првенству показали у најбољем светлу, желимо да тријумфом на гостујућем терену и усрећимо наше навијаче који живе за овакве утакмице – рекао је Срђан Мијаиловић.

Истакао је Мијаиловић да су црвено-бели изузетно мотивисани пред вечити дерби, као и да је сигуран у подршку 12. играча.

Борба коју смо приказали против првака Европе је кључ успеха. Исти приступ на терену морамо да поновимо и против вечитог ривала, што неће бити тешко, с обзиром да је мотивација на високом нивоу. Навијачи ће као и увек бити наш 12. играч, одушевили су нас у Енглеској, када су били гласнији од домаћих током свих 90 минута. Уз њихову подршку можемо до жељеног резултата – закључио је Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Приступ као у Манчестеру кључ успеха на дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2023 at 23:22

AKO JE TAKAV PRISTUP ONDA ZNAČI DA SMO VEĆ VRISNULI OD GLODARA

Reply

Leave a Comment