Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за Јанг Бојс у продаји од 23. септембра онлајн и на благајни стадиона

Верујемо у наставак европске авантуре и после групне фазе Лиге шампиона и због тога нам је ваша подршка најбитнија, већ од прве утакмице са Јанг Бојсом која је на програму 4. октобра од 21 час на стадиону Рајко Митић. Буди наш 12. играч!

Обавештавамо све Звездаше да су од суботе 23. септембра у слободној продаји и појединачне улазнице за утакмицу Црвена звезда – Јанг Бојс. Улазнице се купују онлајн или на благајни стадиона и сваки купац може да купи до четири карте. Посебно хвала кажемо нашој црвено-белој породици, нашим члановима, којих је ове године випе него икад и зато смо као захвалницу припремили 500 динара ниже цене за све оне који су део Црвене звезде. Са чланарином, поред приоритетне куповине улазница по повлашћеним ценама, очекује вас још много погодности као што су попусти у Ред Стар шопу, али и код наших партнера. Буди део Звезде.

Купи карте ОВДЕ.

Поред улазница за утакмицу Црвена звезда – Јанг Бојс, у продаји су и даље пакети карата за све три утакмице Лиге шампиона, без услова чланарине. Пакете можете купити онлајн уз 500 динара ниже цене, као и на благајни стадиона. Сваки купац може да купи максимално 4 пакета карата за Јанг Бојс, РБ Лајпциг и Манчестер Сити на нашем стадиону.

Купи пакет ОВДЕ.

Подсећамо све црвено-беле навијаче да је поред пакета за Лигу шампиона, у продаји и даље Премијум сезонска. Клуб је донео одлуку да Премијум сезонска важи и за све европске утакмице Звезде током пролећа, што је још једна погодност, поред посебне цене за обнову сезонске наредне такмичарске године и других предности које остварујете куповином Премијум сезонске улазнице.

Премијум сезонску карту можете купити у Сервису за чланство, као и онлајн (1,000 динара нижа цена).

Купи Премијум ОВДЕ.

Подршка је сада најважнија и то од почетка, зато буди део момената за памћење и хајде да их стварамо заједно. Видимо се!

The post Карте за Јанг Бојс у продаји од 23. септембра онлајн и на благајни стадиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment