Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мрђа: Звезда је привилегија, а ја сам спреман да радим

Направила је Црвена звезда у летњем прелазном року сјајне потезе довођењем бројних квалитетних фудбалера, а упоредо с тим појачава се и структура клуба, те је прослављени црвено-бели ас и стрелац Драган Мрђа нови скаут.

Вратити се у Црвену звезду, клуб у ком сам одрастао и за који цео живот навијам је нешто посебно. Ово ми је трећи пут да сам део Звезде, али сада у потпуно другачијој улози него раније. Драго ми је што ћу бити део скаутинг тима и што ћу имати прилику да помогнем Звезди у остваривању још бољих резултата, а мене као звездаша посебно радује то што је клуб у протеклих неколико година много напредовао на свим нивоима. Хвала људима у клубу на челу са Звезданом Терзићем на поверењу, а ја сам спреман за предан рад и нови почетак – рекао је Мрђа.

Драган Мрђа је рођен 23. јануара 1984. године у Вршцу и био је део чувене Звездине генерације која је важила за једну од најталентованијих у историји клуба, заједно са Бастом, Јанковићем, Миловановићем и Перовићем. За сениорски тим Црвене звезде је дебитовао 4. маја 2002. године против Земуна, тада као осамнаестогодишњаг, да би ипак пун утисак у црвено-белом дресу оставио у другом мандату. Мрђа је тада био један од најважнијих фудбалера црвено-белог тима који су вратили титулу на Маракану после шест година, и тада понео епитет првог стрелца Суперлиге са 19 голова на 27 утакмица.

The post Мрђа: Звезда је привилегија, а ја сам спреман да радим appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment