Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци у дербију кола

Омладинци и кадети Црвене звезде ће у викенду који је пред нама одиграти мечеве седмог кола домаћег шампионата на теренима иза југа Маракане против ИМТ-а, односно Јагодине, док ће Графичар у суботу гостовати Текстилцу. Дуеле омладинаца Црвене звезде и првотимаца Графичара можете пратити у директном преносу на Звезда ТВ-у, док ћете утакмицу кадета моћи да гледате у одложеном преносу.

Омладинска селекција Црвене звезде ће у недељу од 11 часова на домаћем терену дочекати ИМТ, који је лидер табеле. Изабраници Ненада Милијаша ће имати сјајну прилику да одмере снаге са до сада најбољом екипом домаћег првенства, која до сада има пет победа и реми, када је несрећно примила два гола са играчем више од црно-белих. Омладински састав Црвене звезде је прошле недеље уписао победу на гостовању на Новом Београду (6:1), али је у првом колу Лиге шампиона поражен на гостовању од Манчестер Ситија (5:2). Меч јуниора нашег клуба можете испратити у директном преносу на програму Звезда ТВ и истоименом Јутјуб каналу.

У суботу ће на теренима иза југа Маракане наступити и кадети Црвене звезде, који ће одмерити снаге са Јагодином у поподневном термину, тачније од 17 часова. Фудбалери које са клупе предводи Слађан Николић су у претходном колу славили против ОФК Вршца (0:2), а црвено-бели бисери ће већ сутра моћи да наставе са победничким низом и стигну до нова три бода. Утакмицу фудбалера рођених 2007. и 2008. године сви заинтересовани могу испратити у одложеном снимку на каналу Звездине телевизији, али и Јутјуб налогу Звезда ТВ.

У суботу од 16 часова ће на терен у Оџацима истрчати изабраници перспективног стручњака – Марка Неђића. Фудбалери нашег развојног тима Графичара ће утакмицу седмог кола Прве лиге Србије одиграти против трећепласиране екипе на табели – Текстилца. Популарни Графоси су претходног викенда поражени од ОФК Београда (0:5), када су били ослабљени неиграњем петорицом стандардних првотимаца, који су помогли Ненаду Милијашу на мечу омладинаца против Манчестер Ситија. У питању су Коста Недељковић, Јован Мијатовић, Јован Шљивић, Андрија Максимовић и Алексеј Вукичевић. После шест одиграних дуела заузимају девету позицију на табели са исто толико освојених бодова. Меч фудбалера који неопходно искуство стичу у нашем развојном тиму можете испратити на каналу клупске телевизије и Јутјуб налогу под истим називом.

Распоред утакмица:

Субота, 9 часова, млађи омладинци – Графичар – Балкан Миријево
Субота, 10 часова, петлићи – Рабона 2020 – Црвена звезда
Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Телеоптик
Субота, 13 часова, млађи кадети – Графичар – Раднички НБ
Субота, 14 часова и 30 минута, кадети – Раднички 1923 – Графичар
Субота, 16 часова, ПЛС – Текстилац – Графичар (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 16 часова и 30 минута, омладинци – Раднички 1923 – Графичар
Субота, 16 часова, пионири – Оле – Графичар
Субота, 17 часова, кадети – Црвена звезда – Јагодина

Недеља, 9 часова, петлићи – Графичар – Кампионе
Недеља, 10 часова, млађи пионири – Јединство Сурчин – Црвена звезда
Недеља, 10 часова, млађи пионири – Рабона 2020 – Графичар
Недеља, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – ИМТ (Уживо Звезда ТВ)
Недеља, 16 часова, млађи кадети – Телеоптик – Црвена звезда

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Земун

The post Најава преноса – Омладинци у дербију кола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment