Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели отпутовали на Кипар на последње две провере

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отпутовали су у четвртак у раним јутарњим часовима на Кипар где их у петак и суботу очекују две јаке (и последње) провере пред старт нове сезоне.

Црвено-бели путују на овај турнир без лакше повређених Нејпира и Теодосића који ће бити спремни за почетак сезоне, али јачи за Тобија и Давидовца који су се у понедељак прикључили тиму након краћег одмора због обавеза са националним тимовима.

Први меч на турниру црвено-бели играју у петак од 18 сати против екипе Макабија, док ће ривал у суботу у термину од 15.45 (ове године противници су већ познати без обзира на исход прве утакмице са Макабијем) бити екипа Жалгириса.

Пред ове две изузетно јаке провере, првотимац Црвене звезде Меридианбет Рокас Гедраитис каже:

Пре свега очекујем велику борбу и јаке утакмице на Кипру, на другом месту, то је добра припрема за сезону, посебно за нас “новајлије” да се упознамо на терену и уиграмо. У сваком смислу, овакав турнир је јако добра ствар за екипу. Оптимистични смо – рекао је Гедраитис, а ове недеље на тренинзима су и Тоби, Давидовац и опорављени Лазаревић:

– За сада све изгледа добро, наравно потребно је време, јер су неки играчи дошли раније, неки се прикључили касније, али имамо довољно времена до почетка сезоне да се припремимо и овакве провере нам помажу у томе.

Обе утакмице Црвене звезде Меридианбет директно ће преносити ТВ Аренаспорт, а екипа се враћа за Београд већ у недељу. Комплетан тим и стручни штаб очекују и обавезе око Медија Деј Евролиге који је на програму у уторак у хали Александар Николић, а прву такмичарску утакмицу наш тим игра у Лакташима против екипе Игокее.

The post Црвено-бели отпутовали на Кипар на последње две провере appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment