Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Букари у друштву Винисијуса, Белингема и Кимиха

Експлодирао је Етихад у 45. минуту када је Осман Букари ухватио спринт после додавања Мирка Иванића и рутински савладао Едерсона…

Примио је Манчестер Сити прошле сезоне свега пет голова, што Црвену звезду већ сада ставља у одабрано друштво заједно са Реал Мадридом, Бајерн Минхеном, Борусијом Дортмунд, Севиљом и РБ Лајпцигом. Само су Џуд Белингем, Винисијус Џуниор, Џошуа Кимих, Јошко Гвардиол и Рафа Мир успевали да савладају Едерсона у елитном европском такмичењу претходне сезоне, од чега је универзалац Бајерна то успео да учини са беле тачке. Да још више скратимо причу, на Етихаду су то само учинили Џуд Белингем, тада узданица Борусије, али свакако један од најбољих фудбалера на свету, као и Рафа Мир, нападач Севиље.

Но, храброст Звезде потврђује то да је једино Севиља успела да води на Етихаду на полувремену, али да је идентично као и синоћ, меч завршен резултатом 3:1. Борили су се црвено-бели, делило их је свега 45 минута од тога да сруше низ од 13 утакмица без пораза актуелног европског првака у Лиги шампиона али нема сумње да је ово велика школа за изабранике Барака Бахара и да ће нам значити у мечевима са РБ Лајпцигом и Јанг Бојсом.

The post Букари у друштву Винисијуса, Белингема и Кимиха appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment