Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милијаш: Желимо да представимо Црвену звезду у најбољем светлу

Пред омладинском селекцијом Црвене звезде је утакмица првог кола групне фазе Лиге шампиона за младе, коју ће одиграти против Манчестер Ситија на гостујућем терену у уторак од 16 часова, а очекивања пред меч је изнео шеф стручног штаба Ненад Милијаш.

Услед одличних резултата првог тима Црвене звезде, омладинска селекција је добила сјајну могућност да се надмеће у најпрестижнијем европском такмичењу. Радује нас чињеница што ћемо играти против одличних фудбалских академија, као што су Манчестер Сити, РБ Лајпциг и Јанг Бојс који улажу у развој младих играча. Први дуел је против енглеског представника и актуелног првака Европе. Очекује нас веома захтевна утакмица, како физички, тако и са стране техничко-тактичких детаља. Без обзира што ћемо се састати са изразито снажним ривалом, нећемо презати ни од чега. Вредно смо се припремали за мечеве Лиге шампиона за младе и ово ће бити прилика да одмеримо снаге против најбољих тимова. За играче ће ово бити идеална прилика да презентују Црвену звезду на међународној сцени, али и демонстрирају таленат који их краси – истакао је Ненад Милијаш.

Црвено-бели јуниори ће у Манчестеру у понедељак одрадити тренинг пред дуел који их очекује дан касније од 16 часова.

У понедељак ујутру нас очекује пут за Манчестер, а затим ћемо у поподневним часовима изаћи на терен, на којем ће бити одиграна утакмица и на тај начин одрадити последње припреме за меч. Сигурно да ћемо имати сјајне услове за игру, као и да ће играчи моћи да прикажу квалитет и представе Црвену звезду у најбољем светлу – закључио је Ненад Милијаш.

На списку путника за Манчестер су се нашли: Стефан Маринковић, Вук Драшкић, Коста Недељковић, Матеја Остојић, Лука Стојсављевић, Драган Мирановић, Лука Лечић, Вељко Милосављевић, Алексеј Вукичевић, Немања Видојевић, Јован Шљивић, Алекса Цветковић, Андрија Максимовић, Вељко Вукојевић, Урош Тегелтија, Матеја Бубањ, Јован Мијатовић, Алекса Василић, Андреј Петровић, Новак Гојков.

The post Милијаш: Желимо да представимо Црвену звезду у најбољем светлу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment