Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ево како купити пакет за Лигу шампиона и учланити се

Хвала свим звездашима на огромној подршци и интересовању како за Премијум сезонске тако и за пакете за Лигу шампиона, а како би вам олакшали процес куповине, у наставку вам доносимо све потребне информације у вези са куповином пакета за Лигу шампиона.

Од 12.09. је почела онлајн продаја пакета за Лигу шампиона и продаја траје до 19.09. до 19 часова и услов за куповину је активна чланска карта у сезони 2023/24.

Важно је да знате да са једном чланском картом, сваки члан може да купи максимално 1 пакет за Лигу шампиона, али и да сваки члан, у оквиру свог онлајн налога, може да увеже још 3 активна члана и на тај начин у једној трансакцији могу да купе максимално 4 пакета.

Продаја на благајни стадиона почиње 16.09. и неопходно је да прво купите чланску карту у променоару код Сервиса за чланство, па онда са активном чланском картом да купите и пакет карата за Лигу шампиона. Као и за онлајн куповине, једна чланска карта може да купи један пакет за Лигу шампиона, а могуће је чланску карту купити и за неког другог, самим тим можете и да купите више пакета за Лигу шампиона.

Око стадиона ће се налазити наше особље за сву додатну помоћ око куповине.

ПОМОЋ ЗА КУПОВИНУ

Радно време Сервиса за чланство и благајне:

Субота – од 10:00 до 20:00

Недеља – од 10:00 до 18:00

Понедељак – уторак – од 10:00 до 19:00

КУПИ САДА

Од 16.09. очекујемо веће гужве приликом куповине карата на стадиону и зато позивамо на стрпљење и саветујемо свим звездашима да искористе 500 динара ниже цене које важе за онлајн куповине и тако обезбеде своје место и избегну гужве и чекање у редовима.

Од 16.09. куповина пакета и чланских карата је могућа и у Ред Стар шопу у Краља Милана.

ЦЕНЕ ЗА ПАКЕТ

За онлајн куповину важе 500 динара ниже цене у односу на цене које ће важити на благајни, зато већ данас купите своје улазнице без чекања у реду и гужви.

Север/Југ – 9.000 (8.500 онлајн)

Исток – 19.500 (19.000 онлајн)

Запад – 22.500 (22.000 онлајн)

*Услов за куповину је активна чланска карта за сезону 2023/24

*За онлајн куповине важе 500 динара ниже цене

КУПИ САДА

Корак 1 – Куповина чланске карте

Куповина пакета за Лигу шампиона је условљења активном чланском картом, тако да је пре куповине пакета неопходно купити чланску карту за сезону 2023/24. Куповина чланске карте је врло једноставна и може се обавити онлајн или у променоару код Сервиса за чланство. Потребно је изабрати СТАНДАРД или ЈУНИОР чланство, попунити личне податке и наставити на плаћање.

-Посетите crvenazvezda.itickets.rs

-Кликните на опцију „Учлани се“

-Пријавите се или креирајте нови налог

-Изаберите стандард или јуниор чланство

-Попуните личне податке

-Наставите даље на плаћање

Корак 2 – Куповина пакета за Лигу шампиона

Након купљене чланске карте, можете започети процес куповине пакета за Лигу шампиона како онлајн тако и на благајни стадиона.

Куповина на онлајну је такође једноставна. Важно је да на почетку процеса изаберете чланску карту за коју везујете пакет, Изаберете свој пакет, односно ваше место на стадиону, попуните личне податке и наставите даље на плаћање.

-Неопходно је да прво завршите куповину чланске карте

-Додајте пакет за Лигу шампиона у корпу

-Пријавите се или креирајте налог ако већ нисте

-Изаберите једну или више чланских карата

-Изаберите пакет односно ваше место

-Попуните личне податке

-Наставите даље на плаћање

Подсећамо да је и даље у продаји и Премијум сезонска, која укључује утакмице групне фазе Лиге шампиона, поред Суперлиге и Купа. Премијум сезонску можете купити онлајн или у Сервису за чланство. Власници Премијум сезонских такође имају права на додатне пакете за Лигу шампиона уз увезивање додатних чланских карата за сваки додатни пакет.

Сада је наша подршка пресудна, подржи нас и ти у надметању на европском тлу и то од прве утакмице на домаћем терену са Јанг Бојсом 04.10.

Све детаље у вези са куповином можете погледати и на следећем видеу:

The post Ево како купити пакет за Лигу шампиона и учланити се appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment