Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Митуљикић наставља да плеше

Укупно шесторица фудбалера Црвене звезде који се кале у другим клубовима су у викенду за нама уписали наступ, а посебну пажњу, новим поготком скренуо је Никола Митуљикић.

У победи ОФК Београда над Новим Садом, блистали су Звездини близанци – Митуљикићи, али је нешто запаженији био Никола који је сјајно искористио ситуацију „један на један“ и савладао голмана противничког тима. Јован је био више задужен за креацију, док су одбраном дириговали Александар Ђермановић и Огњен Мимовић, стандардни у тиму ОФК Београда.

Прве минуте у дресу Виљереала Б је забележио млади Стефан Лековић и побрао бројне симпатије шпанске публике. Нема дилеме да ће штопер рођен 2004. године представљати појачање велико појачање за други тим шпанског клуба, о чему сведочи и то да је одмах по доласку заузео место у стартној постави.

Талентовани Андрија Максимовић блиста као најбољи стрелац Графичара, али овог пута нисмо видели погодак Звездиног Месија, упркос томе што је поново био међу истакнутијима.

Услед репрезентативне паузе, клупске обавезе нису имали Милош Гордић, Никола Глишић, Коста Недељковић, Андреј Ђурић, Урош Лазић, Јован Шљивић, Никола Кнежевић, Јегор Пруцев, Јован Мијатовић, Александар Кахвић, док су утакмице својих екипа са клупе посматрали Владислав Голдин, Кенеди Икпоро, Иван Никчевић и Мухамад Умар.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Огњен Мимовић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над РФК Новим Садом 1921 (4:1)
Стефан Лековић (Виљареал Б) – 70 минута у ремију са Феролом (2:2)
Александар Ђермановић (ОФК Београд) – 90 минута у победи над РФК Новим Садом 1921 (4:1)
Андрија Максимовић (Графичар) – 83 минута у ремију са Инђијом (0:0)
Никола Митуљикић (ОФК Београд) – 85 минута у победи над РФК Новим Садом 1921 (4:1)
Јован Митуљикић (ОФК Београд) – 75 минута у победи над РФК Новим Садом 1921 (4:1)

The post Звездаши на каљењу – Митуљикић наставља да плеше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment